Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Kicsit el vagytok szállva már nem azért. Qrvára nem jelentettem ki semmit azon kívül, hogy a több alkatrész növeli a hibaarányt. Ez egyszerű valószínűségszámítás, nem tudom ez ellen mit kell ágálni. Azt nem mondtam, hogy mennyire, vagy hogy ettől már vitán felül túl nagy az esélye egy hibának. Amennyiben valamilyen módon mégis elejét tudják ennek venni és elfogadható tartományba szorítják a meghibásodási rátát, akkor tök ok az egész, de ugye erről sem tudni jószerivel semmit. Biztos így van, különben nem hozták volna ki, de ugyebár láttunk már nem egy, nem kettő hibás szériát. Ha úgy jobban tetszik, akkor úgy fogalmazok, hogy több alkatrész ceteris paribus növeli a meghibásodás lehetőségét.
A garanciát meg nyilván nem úgy értettem, hogy adjon a gyártó garanciát az adatokra, te jó isten. Általános értelmű frázis volt.
Az egésszel pusztán csak éltem a gyanúperrel, jószerivel csak érdeklődtem, hogy kell-e aggódni. Érdekes módon a többieknek nem volt ez ellen kifogásuk.
De látom jól megy a másikat látatlanban hülyének nézni. -
gabber01
addikt
válasz
szeksziboj #61 üzenetére
A fölösleges cinizmusodat tartsd meg magadnak legközelebb...szerintem meg ez a lényeg.
Nem fikáztam egy szóval sem semmit, mindössze racionális fenntartásokat vetettem fel megalapozott indokokkal alátámasztva. -
gabber01
addikt
De most komolyan, 7 tányér már rengeteg meghibásodási lehetőség. Mi a garancia arra, hogy ez tartós termék ebben a formában? 8TB-ot elveszíteni azért nem a vicc kategória.
-
gabber01
addikt
7 tányér?? Jó sok meghibásodható alkatrész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest