Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Belsőbe a Slime az ajánlott, tubeless rendszer esetében a Stan's a legelterjedtebb.
Nem bonyolult a dolog, belső esetében arra figyelj, hogy autószelepes belsőbe fogod tudni betölteni, mert annak minden esetben kivehető a szelepmagja. Presta szelepes belsőknél nem mindig kivehető a teljes szelepmag. Prestás belsőből van már gyárilag töltött is. -
A RedPed 3-at végül visszaküldtem pár nap használat után és egy Speedbox 3B-re váltottam, tulajdonképpen kizárólag az app használhatósága miatt, a Speedbox-é jobban néz ki, intuitívabb és egyszerűbb a használata, több statisztikai adatot jelenít meg.
Illetve volt pár alkalom amikor a RedPed nem csatlakozott, ilyenkor ki kellett lőni és újra elindítani, ez le van írva a használati utasításában is (?), a Speedbox app-nál ilyent eddig nem tapasztaltam egyáltalán, mindig elsőre csatlakozik gond nélkül.
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Vagy két hete én is egy e-bicó vásárlásán töröm a fejem.
Főleg napi melóba járásra (15km), meg úgy hetenként egy kis túrázásra (70km) lenne használva. 90% aszfalton, semmi extrát nem várok el tőle, és nyilván pénztárcabarát megoldást szeretnék.Az egyik versenyző a már sokszor emlegetett Eleglide M2 aminél a kínai volta, és a pedálszenzor az ellenérv, ráadásul per pillanat nincs készleten, bár használtan is látni párat.
A Decathlonos Riverside 500E már egy következő árkategória, még a 28"-as keréktől tartok kicsit, gumi cserét illetőleg. Mennyire speciális ezeknél ez a tényező?
Méretileg "M"-es váz fog kelleni (1,70m).
Számítok rá, hogy mindkettőre kell még költeni.Van némi fogalmam a témakörben, magam szerelek, centrírozok is, de inkább csak "műkedvelő" bringás vagyok. Teljesen más javaslat is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest