Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #4129 üzenetére
Való igaz, hogy a forgalmazó dolga, hogy figyeljen a partnereire, legalább is akire sok a panasz, azokkal nem érdemes együtt dolgozni. Nyilván a Rock Shox esetében nem tud mit tenni egy hazai kerékpár forgalmazó, de azt megteheti, hogy azt mondja egy kereskedőnek, amennyiben nem kezeli jól az adott kerékpármárkához kapcsolódó garanciális ügyeket, elveszi a forgalmazás jogát. Ugyanakkor a Berguson a Merida legnagyobb kiskerpartnere itthon. Feltételezem, hogy amúgy valamit jól tudnak csinálni, különben nem adnának el annyi bringát. Persze én azt is megértem, hogy esetedben ez nem volt annyira gördülékeny és vevőbarát, de azért azt se felejtsük el, hogy a tavalyi szezonban elég brutális leterheltsége volt a kerékpáros szakmában dolgozóknak. Nyilván ez is közrejátszhatott abban, hogy hosszabb időbe telt annak a telónak a javítása. Én ismerem a Meridásokat, jó srácok, nem legalja brigád. Bár minden márkát így képviselnének idehaza!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest