- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#51736960 #14 üzenetére
Ajajj, ne is mondd.
Budai rakparti kerékpárúton vettem egyszer üldözőbe Margit-híd után (déli irányba menet) egy 40-50 éves pacákot. Jó küzdelmesen tartottam vele a tempót, aztán jött egy szembeszél, ő vígan ment tovább ugyanolyan sebességgel, miközben alig tekert valamit, nem is erőlködött, én meg akkor kapcsoltam, hogy itt valaki hamis kártyákkal játszik. -
válasz
#51736960 #14 üzenetére
Hát...
Én is SZUPERATLÉTA vagyok, azaz voltam és leszek, hiszen most tél is van, és vizsgaidőszak.
Nekem pontosan azért okoz örömet a kerékpározás, mert a nap végén, petyhüdten az ágyba zuhanva megnézhetem, mennyit mentem, és milyen szép helyeken jártam, és ezt mind a saját erőmből tettem meg. Valószínűleg a túrákat pedelecen is ugyanúgy élvezném, de a nap végén petyhüdt ágybazuhanásom kevésbé lenne önelégültségtől fűszerezett.
Szerintem ezért nem Pedelec. Ha lesérülök, és rehabilitációs célra kell, hogy olyan helyekre is elmehessek, ahova egy kevésbé terhelhető izület mondjuk nem tenné lehetővé, az más tészta. Rohannék a boltba pedelecet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest