- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
válasz
Wendelke #3483 üzenetére
Igen, ismerem (mármint látásból) a My-T kazánt. Nézegettem már, meg gondolkodtam is rajta. Összehasonlítási alap a Stuka lesz, nem pedig egy Genesis típusú kazán. A Genesis típusú kazánok működési elve egy kicsit eltér ezektől (Stuka, My-T, Mark-T Infinity, Bulli A2, stb...).
Úgy vélem, hogy van itt némi fogalomzavar. A Genesis kazán, az egy "gyűjtő név", azaz a kazánok egy fajtája. Ezekben a kazánokban kizárólag fémszövetet használnak a folyadékszállításra. Nálunk NGP márkanév alatt fut a Genesis kazán (a gyártó miatt), így lesz belőle NGP Genesis.
Van belőle 510 csatis, eGo csatis, meg a gyártó saját akutestével egybeépített fajta, amit még két felé lehet bontani (az egyik a marokfüstgép, a másik a lézerkard).
Nos, én a marokfüstgépet használom (NGP 4.1), meg van egy eGo csatis NGP Genesis kazánom, amit a Megalodonnal nyüstölök.Van még két Stukám a szoknyás verzióból, ezen kívül használok még Helixet, eGo-T "B" kazánt, 510 T2 kazánt drippelni (kiszedtem a tüskét belőle).
Üdv.:
Norbi
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Zelda Játékok
- Milyen házat vegyek?
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest