- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
#72042496 #25 üzenetére
A NAS-on gondolkodtam, de általában az van, hogy a soklemezes NASok, aminek értelme is van, drágák. Általában annyi zsetonból kijön egy rendes PC. A másik, hogy a NAS jellemzően megy a nap 24 órájában. Nekem erre egyelőre nincs szükségem. (Tudom, kikapcsolható, meg energiatakarékos is lehet, meg akármi.)
Most a masina alaphangon kezel 10 merevlemezt, ennyi csati van az alaplapon. Ha van odahaza 10 merevlemezed, akkor szeretnéd mindet használni is. Legalábbis én... mondjuk 10nél több lemezem van, de az IDE interfészeseket már én sem annyira szeretném használni.
Tudom, nem jellemző ennyi korong egy átlag gépre, de ilyen extrém eset is előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged