- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
De az nem trendi, meg foglalkozni kellett volna vele 3 percnél többet, hogy beírjanak a milyen notebookot vegyek topikba.Ma már elviselhetőbb minőséget gyárt az Acer azért, de 5 - 7 évvel ezelőtt semmiképen.
Troll on:
Ja bocs ez már trollkodás volt, nem gondolkodás. A nyavalya bocs
Troll off.
Nálam is megy egy ProBook 5310m még én is kétszer pasztáztam 2009-ben vettem. Kellett már aksit cserélni benne, meg a töltője már egyszer megadta magát. Egy venti csere is volt 3 éve. most 11 éves a masina. Jól sikerült széria.(#40) Startup
Köszi, de ránéztem a topikra, és ennyire szájbarágósan nincs szükségem rá.
Ki tudom választani, hogy az igényeimnek milyen vonal felel meg.
Ne is mond trollkodás. Csak egy jó tanács amit úgy sem fogadsz meg, mert ugye ha olyan írja aki szerint nem vagy elővigyázatos, meg amúgy is nemzeti sport ma otthon a az orromig látok mentalitás...
DE! Olyan notebookot ne vegyél meg soha aminek nem láttad a service manual-ját vásárlás előtt, az Acer, ASUS, MSI pont nem véletlenül nem szokta kitenni a netre, csak belső csatornákon oktatják a szerelés útmutatókat. Nem véletlenül, a fórumokon jönnek az okosabbnál, okosabb volt vagy épp még Acer alkalmazottak, hogy á bele lehet nyúlni így meg úgy, aztán amikor eljut egy Acer szervizbe, akkor a gari is ugorhat, ha úgy van.
Vannak gyártók, akiknél ez nem nagyon fordulhat elő, mert a gép megjelenése előtt 2 - 3 hónappal kinn van a weboldalon a Service Manual.
Ne is mond trollkodtam megint....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy véletlenül(?) idő előtt élesedett tesztből úgy tűnik, hogy az új generációs mobil Ryzenek sokat javultak az elődhöz képest.
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest