Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Pedig bevált megoldás! Ezt a házat nagy Gamer-ek segítségével építették, akik nap mint nap ebben élnek. Itt egy teszt hogy ez a ház pont a Vga hőfokban hogy veri meg a Cooler Master HAF 922 -t. Terhelésen kb 2-3 fokkal.
Persze ez a ház megint csak alsó tápos. (gondolom úgyis reklamálnál) Viszont ez a ház egy régebbi tesztben alaposan elvert egy Lian Li PC7, hagyományos elrendezésű ventikkel megrakott házat.
Felülről por? Normális esetben nincs rá esély. Már ha be van kötve a venti.
Ugyanis ez a venti kifelé fúja a levegőt, úgy meg azért elég nehezen tud bemenni bármi is. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
hejesírásó #45 üzenetére
nem, itt lakok
nyert, de nem váltottam be (másik twix)
DDA? wtf?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
ez alighanem egy koliszoba
nyert a twixes papír?43: ez tudod hogy hol occsó? DDA 150 ért is vettem már ilyet egy csomaggal
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
Nekem is hasonlóan nézett ki anno a gépem!
Áhhh... Metaxa! Te jó arc lehetsz! Egyszer iszunk egyet
-
Mr.Csizmás
titán
(#40) Televan
az csak egy része az italkészletnek. Van még egy üveg tót mézbor, meg 2 üveg '01-es 3 puttós aszú
(#42) Borisz76 Az kókusztej
(#44) (Darkwood) 5*-os, egy laptop win+office telepítésért kaptam
amúgy ilyet dézsmáltam most: (dominosteiner)
na de menjünk át a hogy néz ki a szobánk topicba, mert a végén még p****án rúg egy moderátor minket.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
A WD hdd-ről tolod a Test Drive-ot és közben.....
macskaeledelt eszel ?
Szééééééééééééép
És leöblíted metaxával.....
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #37 üzenetére
Jaj ne.
Látom megelőztek... Én csak a növényeket hiányolom a hálóból vagy gyertyatartót (igaz világít a monitor) azok romatikusabbak.
Ez is finom házikó:
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
Metaxával gördülékenyebben megy a gép.
Nálam a Becherovka a nyerő....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
(Darkwood) #37 üzenetére
-
total90
veterán
Hát... nem is tudom. Nekem ezek valahogy nem jönnek be. Az Antec különösen csúnya lett
-
(Darkwood)
őstag
Mi az a tetején turbina?
Mr.Csizmás: toljad, mert kíváncsi vagyok!
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
Azért nincs mert az igazi kocka magának épít házat, pl egy régi AT serverházból
zoltanz: Nem hiszem, mert mikor egy kartondobozon volt összerakva a gépem, akkor is ment a Company Of Heroes.
-
zoltanz
nagyúr
Aki nem használ házat az nem lehet game-r? Csak a miheztartás miatt kérdezem?
-
]Phobos[
senior tag
Mind kettő ház gyönyörű.
-
Picturemaker
őstag
A CM eleje és belseje szerintem nagyon jó lett, a teteje egy kicsit fura. Szokni kell.
-
luw2win
őstag
Nagyon randa az a Six Hundred, főleg az a nagy venti a tetején, amiokr áll a ház és nem forog a venti akkor szépen leporosodik...
-
D.Orion
veterán
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Gondolom jópáran szedték szét az egész gépet, egy hűtőcsere, vagy újrapasztázás végett. Szerintem elég bosszantó.
Az még haggyám, hogy bosszantó, de a max. 5 perces hűtőcseréből lesz egy 25perces művelet... Egyébként sajnos van olyan ház, ahol ez a kivágás is csak dísz, mert nem elég nagy, pedig ezzel a funkcióval van hirdetve.
-
zoltanz
nagyúr
A CM háza szerinetem nem egy játékos ház benyomását kelti. Nincs rajta orba szájba led, egyszínű fekete, nincs giga-hiper űber méretű ventilátor az oldalán tetején.
-
A legnagyszerűbb ezekben a házakban, egy pofon egyszerű dolog, ami semmibe sem kerűl, mégis remek dolog. Mégpedig az alaplapi tálca kivágása a proci foglalat mögött.
Aki nem sajnálta szétvágni az új házát, rögtön ezzel kezdte, így végre ez is gyári.
Gondolom jópáran szedték szét az egész gépet, egy hűtőcsere, vagy újrapasztázás végett. Szerintem elég bosszantó.
-
L4R$()n
tag
Kinek a pap, kinek a paplan ... Nekem az Antec házikója bejön, ha tudom, még a héten lehet hogy megrendelem, a mostani házamtól a hideg ráz ki
(ocsmány) a lényeg, hogy nekem bejön
-
Gamer ház?
Üresen hány fps-sel viszi a krízist?
-
zoltanz
nagyúr
Jó az alsó tápos megoldás amúgy. A CM jó lehet csak lehetne jóárasítani.
Aki nem game-r annak nem sok babér terem.Láttam én már olyat, hogy valaki nem tudta mi a PC és belhamuzott a CD tálcába.
-
vPhis
tag
Six Hundredet
helyesen:
Six Hundred-etAmúgy az a CM bejövős
-
Pixelmaster
tag
Bűnrondák. Talán még az utolsó elmegy kinézetre, elhiszem, hogy szellősek, de ormotlan formátlan fúj.
-
törölt tag
játékosoknak, értitek?
megyek felvágom az ereim... -
D.Orion
veterán
Antec házon bazi nagy megoldás, hogy a vga 60-70-80 esetleg még melegebb levegőjét szívja be a táp. Bammeg...
Sosem értettem és nem szerettem ezt az alulra szereljük a táp kialakítást. Azon kívül felülre is igazán rakhattak volna valami porvédőt, tök jó, hogy egy 200mm-es kör nyíláson szállhat be a por az álló gépbe...
-
Mr.Csizmás
titán
hm, hát a kék led az örök
-
LackoMester
addikt
egész pofássak
-
P00By
nagyúr
Ja, játékosoknak...
-
Geffry
aktív tag
-
Sniper házam van. De látom türelmetlen voltam, várhattam volna erre a szép fekete példányra...
-
Polllen
nagyúr
És hol vannak a kék leded?
-
zsirfecske
addikt
nálam itt most a cm nyert. szebb és 3x20 cm venti az baró.
-
aram01
nagyúr
na igen ezek fasza házak
-
Zolás
addikt
Az az antec kecó ennyi pénzért még meg is érheti
-
hejesírásó
senior tag
nem elég letisztultak a vonalaik nekem, én továbbra se cserélem le a TT m9-emet
-
Jhonny06
veterán
Kicsit CM Cosmos-os az oldala, egyébként pedig szép, az ára is rendben van nagyjából - a kategóriájához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Antec új modellt mutatott be, a Cooler Master frissített egy régebbit.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Energiaital topic
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest