- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja meg megerti, csak nem mindegy, hogy egy kutatasi cikken kb atragja-e magat 10 perc alatt a delikvens (kitalalni, hogy akkor erre most tenyleg szukseg van-e), vagy kell neki 3 ora ugyanarra a cikkre.
ugyanez igaz forumoknal is, stackoverflownak lehet egyszeru a nyelvezete, de nem art, ha az ember gyorsan tud informaciot keresni, az meg stabil nyelvtudas nelkul nehez idegen nyelven. az ido meg penz.
ledan: USA informatikai szakrol kurzusszinten van tapasztalatom, az hasznalhato volt info/mernoki teruleten is, gyakorlatban is. viszont amit kurzust ott csinaltam oda MSC diplomaval en voltam az egyik legkevesbe kepzett (volt egy ket ember folyamatban levovel), szoval nem feltetlenul reprezentativ. Neztem par masik targyat is, viszont a prof elegge pragmatikus ember hireben allt a teruleten belul.
Skandinavokrol van meg tapasztalatom, ott egy masodev vegen kb egyenesben levo diak (max 1-2 aprosag hianyzik) ahol a BSCm csinaltam lazan talal maganak programozokent nyari munkat, adott esetben akkor is ha felsooktatasban kezdett programozni. Viszont az egy elegge gyakorlati kepzes volt, iszonyatos mennyisegu prog laborral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Robogó, kismotor
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest