Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz dezz #55 üzenetére

Talán mintha anulu elemezte volna az új EULA-t, hogy kb. bármilyen nekik nem tetsző dologért banolhatnak, ill. emlékezvén a Sony rootkites botrányára a paranoiásabb userek egyből vészharangokat kongatnak (az meg általában csak utólag derül ki hogy jogosan-e).

Olvastam azt a hírt, csak azt nem tudom hogy az megoldható-e, hogy új rev, viszont megy az other OS is.

A cheaterek tényleg károsak, őket valahogy ki kellene szűrni... Az 5%-ot csak találomra írtam, szerintem nyugatabbra nem olyan elterjedt a warez mint itthon, ill. szinte már mindenki vett PS3-at azok közül akiket érdekelt (akik meg csak a warez miatt vennének egy új gépet mostmár rajtuk is van hasznuk ha pluszos a gép eladása)

Ez érdekes kérdés. Pl. Xbox360-nal először egy olyan haveromnál játszottam, akinek szerintem csak warez játékai vannak, viszont nekem megtetszett a Fight Night Round 3 (kb. olyan 10 órát játszottunk vele egyhuzamban :) ), és utána én is Xbox vásárló lettem (nekem viszont minden játékom eredeti, kb. olyan 20 db). Mivel a tágabb társaságból sincs senkinek sem asztali konzolja, így lehet hogy sose vettem volna semmit ebből a generációból.

Új hozzászólás Aktív témák