- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Talán mintha anulu elemezte volna az új EULA-t, hogy kb. bármilyen nekik nem tetsző dologért banolhatnak, ill. emlékezvén a Sony rootkites botrányára a paranoiásabb userek egyből vészharangokat kongatnak (az meg általában csak utólag derül ki hogy jogosan-e).
Olvastam azt a hírt, csak azt nem tudom hogy az megoldható-e, hogy új rev, viszont megy az other OS is.
A cheaterek tényleg károsak, őket valahogy ki kellene szűrni... Az 5%-ot csak találomra írtam, szerintem nyugatabbra nem olyan elterjedt a warez mint itthon, ill. szinte már mindenki vett PS3-at azok közül akiket érdekelt (akik meg csak a warez miatt vennének egy új gépet mostmár rajtuk is van hasznuk ha pluszos a gép eladása)
Ez érdekes kérdés. Pl. Xbox360-nal először egy olyan haveromnál játszottam, akinek szerintem csak warez játékai vannak, viszont nekem megtetszett a Fight Night Round 3 (kb. olyan 10 órát játszottunk vele egyhuzamban
), és utána én is Xbox vásárló lettem (nekem viszont minden játékom eredeti, kb. olyan 20 db). Mivel a tágabb társaságból sincs senkinek sem asztali konzolja, így lehet hogy sose vettem volna semmit ebből a generációból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Xbox Series X|S
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest