Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
De jo lenne ha egy uj bf is ilyen lenne, mint pl a bf2.
Fú de várós
-
Xaels
félisten
Nem gondolom, hogy ez rossz lenne. Annak idején mi Unreal Tournament-ben LAN-on ha nem voltunk elegen akkor betoltunk pár brutális botot. Azok ellen jó volt gyakorolni, UT3-ban 2-en játszottunk egy sereg erős bot ellen és volt kihívás, sőt sokszor sokkal több is mint 1-1 online meccsen. Azok után a CoD céllövölde volt multiban.
-
GeryFlash
veterán
Most mi van? Akkor ez a hír annyi tesz, hogy nem lesz solo kampány, csak ilyen elcseszett botok elleni szarakodás multis pályákon?
wolfman: Nem tudom mit ígértek be, de szerintem az egyik legjobb fizikával rendelkező játék a kora ellenére.
-
Csapoati
nagyúr
Tisztára olyan ez, mint a sajtreszelővel rejszolni: lehet, lehet, de nem érdemes.
-
Sennalacy
aktív tag
Engem sosem kötöttek le multis fps játékok ahol csak rohanás és lövöldözés van újra és újra és újra... viszont ilyen grafikával egy Star Wars univerzumban megírt nagyszabású (60+ órás) kalandjáték nagyon elkelne már. Persze nyilván jóval nagyobb munka mint kreálni 10-12 pályát ahol egymást lőhetik halomra a játékosok naphosszat.
Nem vitaindítónak szántam, hogy kinek mi tetszik, ez csak egy vélemény.Eléggé lelombozott amikor trailer megnézése után rájöttem, hogy ez "csak" egy multi lövöldözős játék lesz.
-
Tartok tőle, hogy nem, pedig baromi jó ötlet lenne. 24 vs 24 játékos (vagy több), plusz vagy száz bot. Nem jelentenének akkora veszélyt, mint a többi player, de tényleg epikusabbá tennék az összképet, arról nem is beszélve, hogy rajtuk tudna gyakorolni és valamennyi sikerélményt szerezni az összes újonc is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Cikkhez:
Multiba nem tervezik a botokat? Vagy ott mindenki csak player lehet?
-
alevan
őstag
Remélem lessz olyan is, hogy hatalmas pálya, 20vs20 vagy 40vs40 játékos és erre rá vagy 100vs100 bot. Egy igazi, hatalmas, all-out háború.
-
wolfman
veterán
Azért van fennakadva mindenki, hogy legyen benne solomultiplayer mert bár eddig is így volt, jó ideje szeretik a játékfejlesztők felrúgni a hagyományokat és telibesz@rni a játékosok elvárásait szemben a profittal. Battlefieldek is mindig tartalmaztak botokat (NPCket), aztán a 3. részben el is hagyták szépen. Szóval alap dolog hogy lesznek benne botok, de nagyon sokan féltek, hogy megint úgy fogják érezni, hogy nincs rá szükség. Meg azért is szeretik kivenni ezeket, mert ha fel is törik a játékot, akkor a multi szerver részét valószínűleg nem fogják tudni (egyfajta kalózvédelem), hogy mások ellen jásszál. Botokkal ha feltörik, akkor van egy kész játékuk a letöltőknek, sokaknak meg elég ennyi is, nem akarnak mások ellen neten nyomulni.
-
WongFeiHong
senior tag
Még jó hogy lesznek botok, néha jobb társak, mint az emberek.
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Az eddig is prioritást élvezett
-
törölt tag
Legalább több idejük jut a MP módra. BF3/4-nél sem ártott volna ez a lépés...
-
Nem is értettem én sem, hogy miért van ezen fennakadva mindenki, eddig sem volt máshogy.
Egyébként nem játszottam az előző részekkel, és nincs (még) PS4-em sem, de kezdem érezni, hogy elkap a Star Wars feeling, szóval ha nem szúrják ezt el, akkor lehet, hogy emiatt fogok beruházni egy új konzolra (ha már az Uncharted 4-et áttolták jövőre).
-
Gergosz2
veterán
Mintha az eddigi Battlefront részeknél ne lett volna így.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Akik nem akarnak, vagy nem tudnak másokkal játszani, azok a gépi ellenfelek ellen is kipróbálhatják magukat.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest