- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emlékszem amikor még az ATI X800 volt ennyi
-
jacint78
addikt
válasz
zovifapp111 #45 üzenetére
Értem én, de magukat járatják le, ha ilyen nevetséges órajelemelésre azt írják, hogy "OC". Ez még egy régi 324MHz-en üzemelő 9600-as radeonnál is ciki lett volna, nem ám 1GHz mellett.
-
jacint78
addikt
10MHz OC, igazi gagyibájt színvonal..
-
MongolZ
addikt
válasz
takacsbotond #35 üzenetére
Az a Nano.
-
válasz
takacsbotond #35 üzenetére
ez már marketing. vannak bizonyos termékhez társult kényszerképzetek vásárlói oldalon. pl. a prémium termékhez a nagy méret és súly. emiatt van pl. a sapphire furyjának is böszme nagy hűtője, pedig a pcb a fury x-é.
-
takacsbotond
őstag
És ennek így mi értelme?
Nem pont az lenne a Fury lényege, hogy kevés helyet foglal? -
MongolZ
addikt
válasz
#85552128 #31 üzenetére
Én is ezt láttam.
Ráadásul azt vettem észre, hogy elég magas a gyári fesz, és bőven bírnák ezek az alacsonyabbat, esetleg minimális frekicsökkentés mellett. Valószínűleg ennek a kártyának itt van a határa, mert a Fury is -50MHz mellett jóval kevesebbet fogyaszt. Még alacsonyabb frekinél még bőven kevesebbet.
Az egészbe a Nano kavar bele, mert annak ellenére, hogy magas a frekije, nem fogyaszt sokat (a többihez képest).Ez az 1% tuning meg... nc.
-
Baryka007
addikt
Ez aztán a tuning :'DD ....
-
Stunts666
őstag
válasz
MittuDomain_ #2 üzenetére
Még jó, hogy a Sapphire HD7950 Flex az alap 800-as órajel után 925 OC... és birja 1150-ig feszemelés nélkül... A régi szép idők... elmúltak.
-
törölt tag
Nagyobb tuninghoz több (kb. +60 mV) feszültség is kellene az eddigi tapasztalatok (Sapphire Fury vs. Fury OC) alapján, ráadásul 9%-os GPU tuning is csak kb. +3-4%-ot, de legtöbbször még ennyit sem hoz játékokban (a legtöbb GPU még ennyit sem bír...). Úgyhogy csak feleslegesen növelné a fogyasztást és a hőtermelést egy esetleges nagyobb mértékű gyári tuning (az egyes GPU-kkal előjövő instabilitásról nem is beszélve), mert a kártya alig/egyáltalán nem gyorsulna tőle.
-
KAMELOT
titán
Jó lett!
-
hypno skate
senior tag
válasz
Feruendios #18 üzenetére
Ezt mobil eszközbe?
Legfeljebb azt rakhatnák ebbe. -
Crytek
nagyúr
Mellékelt game nélkül kinek akarják eladni?
-
Dr. Akula
félisten
"gyárilag tuningolt modellről van szó, így az alap 1000 MHz helyett 1010 MHz-es órajelen üzemel a GPU"
Már ez is valami? -
Gainka
őstag
válasz
flashpointer #19 üzenetére
Nem tudom feldolgozni minek kellet ez, vagy egyáltalán minek kommentálsz ide.. Komolyan.
-
Z10N
veterán
válasz
Pont azt neztem en is. Eleg vicces, mivel ugymond az erteke hibahataron belul van. Mondhatni meresi hiba
Az OC nalam 5%-nal "kezdodik".
Tovabbi kepek.
Inkabb a 370X csokkentett fogyasztassal erdekelne. Meg igazan a 380X!
-
flashpointer
őstag
Ha követnétek a prohardver cikkeket tudnátok hogy a dx12 úgy ki fogja passzírozni a kártyákból a most bentmaradt teljesítményt (de a tudjuk melyikekből még inkább) hogy ami oc az szétég de minimum kifagy és csak gyári órajelen fog menni minden de az nvidia még azon sem mert az amúgy is egy korszerűtlen fos az AMD meg csak előre gondolkodik és bebiztosította magát mert megint milyen előrelátó.
-
törölt tag
2 Ventivel nem is adhatták volna ki.
Az 1010 nem lenne baj ha nem lenne ráírva azt hogy OC
Sapphirenél 1040 az OC kártya.
Ami engem érdekelne az a hőcsövek mert ezeket én nem látom olyan vastagnak, 10-esnek legalábbis nem.
Nem jelent meg valahol róla hőcső szintű nézet ?
Másrészt ha átszabták a PCB-t akkor feszről írtak valamit ? -
Remélhetőleg ez a hűtés jobban fog teljesíteni, mint a "csodálatosan" sikerült 390/X hűtésük..
-
Ez aztán igazi tuning 1%,nem lett volna arcom ráírni, hogy OC.Amúgy nagyon rendben van a kártya.
-
odorgg
addikt
Juhéj! Giga mérnökeinek is lesett, hogy 200W felett nem biztos hogy jó ötlet az egy slotnyi bordázat, és a 2 venti!
Legutóbbi sikertörténet, 390X:
-
lysgb
tag
válasz
Bj Brooklyn #9 üzenetére
pont azért emelték azzal a 10mhzel h hazudás nélkül rá lehessen tolni hogy OC, hiszen így a sok "gamer" rögtön jobban viszi.
-
MZperX75
addikt
Mi a gondotok,ha nem fogyaszt többet ,mint a ref,de gyorsabb1%-al,bár 2 venti + bekajálhat +10W - ot is akár.
Így ez sem álja meg a helyét,de legalább nem lesz gond a hűtéssel.Alig várom már a tesztet a Fury nanóról,na szept12-én debütált. Lassan itt november azt semmi.
Sanda gyanum vagy a csuda driver nem jön,vagy 175W TDP nem akar összejönni itt PH-n.
Ciki lenne a sok hype miatt.Bár AMD-m van,és még egy jó 3 évig még marad.
-
Zsiráfapu
csendes tag
Ez nem OC, ez mérési hiba 😃
-
Bj Brooklyn
aktív tag
+10 MHz és már OC
. Ehhez kell ám a pofa, hogy még a dobozon ki is emelik, hogy OC. Én dilettáns vagyok a tuninghoz, de ha kapásból csak ennyire lennék képes, akkor elsüllyednék szégyenemben és nem reklámoznám, hogy csak 1% jött össze; magánszemélyként; 0 tuningos "háttérrel"! Bagatell
Irónia/ON
Remélem ezen hozzáoszlásomat olvassa Gigabyte és jól magukba néznek
Irónia/OFF -
törölt tag
Azzal, hogy a hátlapi panel két slotos maradt, miközben a kártya hármat foglal gondolom spóroltak öt centet.
-
Yutani
nagyúr
Tehát akkor jó ez, csak kár, hogy sz@r. Így gondoltátok?
-
SaGaIn
senior tag
Ha lett volna humorérzékük akkor 1001 MHz -en hagyják és ráteszik a dobozra Seherezádét
Vagy október 10-én kellett volna bejelenteni
hogy legyen valami értelme.
Ez így szánalmas egyébként.
-
Killer01
őstag
válasz
Hát jah, akkor már inkább ne is nyúltak volna hozzá....
-
MittuDomain_
őstag
Csodálatos az az 1% tuning.
-
Gainka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WindForce hűtőt használó modell nem a referenciaalapra épül.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest