Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Majd ha megtanultak végre a kínaiak UI-t tervezni, akkor visszatérhetünk az ilyen dobozkákra.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Szanya
tag
Kihez forduljak TV beállítással kapcsolatban? Van egy új TV- nk, de fogalmam sincs, hogy miként lehetne összehozni a DIGI szürke kis dobozával. Jelenleg két távirányítóval hihetetlenül idétlen és körülményes módon tudjuk csak használni a rendszert. Engem rohadtul idegesít ez a helyzet.
''Szanya csak egy van.''
-
basszusluigi
csendes tag
Találtam azért figyelemre méltó terméket is:[link]DVB-T,Wifi.Persze Angol UI-s ez is.Ez mondjuk kevésbé zavar,bár ismerve kicsiny hazánk idegennyelv tudását ,akkor érdemesebb más gyártó termékeit előnyben részesíteni.A garancia,ill. terméktámogatás sem mellékes.Bizalomgerjesztőbb,ha mondjuk akár három évig is bátorkodik néhány gyártó felelni a készülékéért.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Nem mai ceg, regota gyartanak medialejatszokat, anno Sybias licence alapjan, aztan 'osszevesztek', mivel egy ideje nem fizettek a license dijért es most sajat fw-t főznek.
Nekem egy egreat M34A van kb 3 éve, hibátlan, egy az egyben egy Popcorn A-110, más házban és fw szinten is csereszabatos az A-110-el.. Hálisten, mivel hivatalos support jóideje nincs már rá és nem is lesz. -
h-yle
addikt
válasz basszusluigi #4 üzenetére
Engem spec nem az zavar, hogy angol (persze itthon ez sem a legszerencsésebb), hanem az, hogy olyan mintha vasvillával hányták volna oda.
Így 2011-ben az már nem kunszt, hogy valami lejátsza az 1080p-t, meg megjeleníti a feliratot, szóval ideje a soft oldal fejlesztésére koncentrálni kicsit.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
forgonati
őstag
Bazz hogy mennyire igazad van! Senkinek nem ajánlom ezeket a szarokat, az ellenségemnek se! Volt egy EG-R1B-m, hogy én azzal mennyit szoptam! Egy épkézláb UI-t nem tudnak csinálni, a menü kb 10 évvel ezelőtti szintet mutat. A torrent kliens szar, folyamatos fagyásokkal szivatott, és bármikor leállt a letöltés, és ujrainditásig el sem indult ujból. Ezenkivül forrósodott mint állat, ráadásul abba 2,5" HDD is megy, de annyira idiótán van megtervezve, hogy a HDD közvetlen a proci hűtő felé megy úgy 3 mm-re. Szellőzni nem szellőzik mert venti nincs benne, igy gyakorlatilag egymást fűtötték. A HDD 2 óra filmezés után úgy 65C volt, tehát majdnem a max üzemi hőfok határán túl. A végén már attól tartottam hogy tönkremegy emiatt a HDD is. Igy utólag belegondolva lehet hogy ez a forrósodás okozta a fagyásokat is. Elvileg támogatja az usb-s wifi adaptert, persze valójában 4 különböző tipussal sem ment, még a gyártó által ajánlottal sem. Arról meg nem is beszélve hogy support egyenlő a nullával. Az Egreat hivatalos fórumán száz szerencsétlen user irt hogy mit kéne orvosolni a következő firmben, persze még válasz se jött. NE vegye senki. Inkább többért Popcornt vagy bármit, de ezt ne. Én szóltam.
Egyébként az e34M kivétel, az még Syabas vagy mi, olyan mint a popcorn. De a többi, ami az "összeveszés" után jött ki, egy kalap szart nem ér.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
NoOne1976
őstag
Nekem egy R1-es lejátzóm van. Én elégedett vagyok vele, hozza, amit kell. Igényes a külseje, nincs benne venti, vagyis hangtalan, de a fémház miatt nem melegszik túl. A sata+táp kivezetés nekem nagyon hasznos, mert bármilyen vinyót pillanatok alatt rá tudok dugni. És a kompatibilitás miatt másik 3 fw-t is rá lehet tenni, mivel "csereszabatosak"
-
Bundyta
tag
Először is a cikk, szokáshoz híven, remekül sikerült, köszönöm szépen.
Másodszorra ezt is köszönöm szépen:
Mivel az M1 inkább digitális tévétuner... ...Feliratkezelését rendben találtuk, még ha csak háromféle méret közül választhattunk is..., sőt a szokásossal ellentétben színes hátteret is tehettünk a szöveg mögé, ami eltakarhatja az esetleges, videóba tömörített feliratot.
Aki már tapasztalta, hogy a különböző sorozatokban mindig reklámozzák a "hasznos" kép alsó negyedében, hogy mit nézel, mi lesz next vík, miközben a feliratot is olvasnád, az nagyon tudja értékelni ezt a szöveg mögé hátteret dolgot.
Nem a cikkírónak szól, de egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy ha már alkalmazzák - VÉGRE! - ezt a hátteresdis lehetőséget, miért nem teszik bele az összes lejátszóba?
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.
-
RZozo
aktív tag
A cikk címével ellentétben a hazai piacon már jó ideje elérhetők ezek az Egreat lejátszók, nem beszélve az M34a típusról, ami jóval előbb megjelent a cikkben felsoroltakhoz képest is, így nem mondanám, hogy annyira új név az Egreat.
Én pl. fél éve használok egy Egreat R1 típust. Tökéletes médialejátszási célokra. Lehet, hogy a gyári (Egreat) firmware utánpótlás nem tökéletes, de más realtek chipes médialejátszók firmware változataival is remekül elboldogul. Pl. A.C Ryan, Mede8er, Iconbit.
Nagyon könnyen cserélhetők, és nem kell azon sem aggódni, hogy esetlegesen elrontott firmware frissítésnél téglát gyártunk a készülékből, ellentétben más médialejátszókkal, ahol ennek megvan a kockázata. -
gybazsi
senior tag
Amikor megláttam a UI-t, megnéztem a cikk dátumát, hogy tényleg 2011 van-e.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
tigipuf
senior tag
És ez,hogy jön ide,nem látok összefüggést a digi által kóddal összezárt beltéri egység és előfizetői kártya,és a tv-n található conax modul közt.
Mondjuk eleve nem értem a kérdést,mi abban a bonyolult,hogy a tv-nek és a beltérinek is van távirányítója?egyszer ráállítod a bemeneti forrást a tv-n a beltérire és kész.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
_Volkovy_
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
Erdekes lenne tudni hogy itt vajon a Realtek kifizette e a licenset a DTSHD MA ra vagy sem Ha ezt nem tudja egy media player akkor csak papirnehezeknek jo.
-
rviktor25
tag
nekem több mint két éve van m34a -m, teljesen megvagyok vele elgéedve;
a legbrutálisabb tesztfájlokat leszámitva mindent visz és ráadásul dts-hd ma -t meg dolby truehd -t bitstream-el, meg automatikusan vált a frissitési frekvenciák között anyagnak megfelelően.az egy problémája a firmware support, az utolsó eredeti frimware hozzá nagyon régi és képtelen véletlen sorrendű zene-lejátszásra... (de ez is orvosolható xd)
Chiwasuu!!!
-
Kapanyél
őstag
Én is az elsők között vettem M34A-t. Egy ideig jó volt, most már egy rakás szar.
USB-s HDD-k közül csak egyszer vált, a második "Médiaforrás" majd HDD kiválasztása után restartol, amibe bele is fagy. Van, hogy nem ismeri föl a HDD-ket. Pedig mindig ugyanaz a két tár van rádugva. Hálózatról jobban működik.
Inkább valami márkás cucc, vagy ethernetes BD-játékos.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
spidersoft
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja vásároltam egy R6A lejátszót. Teljesen jól működött eddig a CRT tévémmel, kompozit videon keresztül.
A frissibe vásárolt LG 42LV4500 tévémmel (és a monitorommal) azonban nem hajlandó HDMI-n keresztül jól működni. A következőt csinálja:
- ha *csak* kompozittal van összekötve, akkor bebootol normálisan, játssza a filmeket, satöbbi
- ha úgy indítom a lejátszót, hogy HDMI-vel van összekötve a tévével, akkor kiteszi a menüt, bootol, és újraindul, mielőtt bebootolna, és ezt csinálja végtelen ciklusban.
- ha egyszer már bebootolt, és bedugom a járó lejátszóba a HDMI kábelt, akkor a tévén megjön a HDMI adás (rendesen HD), viszont a lejátszón igencsak belassulnak a menük, nyomok egy gombot és jellemzően 1-2 másodperc múlva reagálja le a player. Ha rábökök egy filmre, hogy azt biz' én most mennyire szeretném lejátszani, akkor kicsit számol, majd közli, hogy piros-áthúzott-karika, mintha valami ismeretlen codec-kel találkozott volna...
- ha ezután kihúzom a HDMI kábelt, akkor attól még nincs nyerve a csata, hasonlóképp nem játszik le semmit kompoziton (ahol eddig lejátszott), amíg újra nem indítom
- ha HDMI nélkül indítom a lejátszót, majd még mindig HDMI nélkül a filmet, és *eközben* dugom be a HDMI-t (ahogy játssza lefelé a filmet), akkor megjön a HD film a tévén a HDMI kábelen, és játssza szépen, mintha mi se történt volna
- ha eztán leállítom a filmet, akkor többet már semmit nem hajlandó lejátszani (piros-áthúzott-karika), míg újra nem indítom HDMI nélkül (ld. fentebb)Ugyanezt csinálja a Samsung F2380 monitorommal DVI kábellel és DVI-HDMI átalakítóval (tehát másik a kábel is)
Firmware a hivatalos oldalon elérhető legfrissebb van fent.
Beállítás probléma lenne? Vagy mi ez?
Ötlet?...
Megírtam itt is, küldtem nekik mélt, de eddig restek voltak válaszolni... ennyit a supportról
Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
Attas
aktív tag
Sziasztok. Egreat EG-S5A vásárlásán gondolkodom. Jó lenne tapasztalatokat hallani, olvasni róla. Miért jó döntés, miért nem, ha nem. Várom válaszotokat. Előre is köszönöm.
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
gergo0706
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy r4b-m van frissíteni próbáltam..Elindul a masina és csak ennyit ír ki:"túl nagy méret"
Valaki tudja hogyan tudnám elindítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest