Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

válasz h-yle #1 üzenetére

Bazz hogy mennyire igazad van! Senkinek nem ajánlom ezeket a szarokat, az ellenségemnek se! Volt egy EG-R1B-m, hogy én azzal mennyit szoptam! Egy épkézláb UI-t nem tudnak csinálni, a menü kb 10 évvel ezelőtti szintet mutat. A torrent kliens szar, folyamatos fagyásokkal szivatott, és bármikor leállt a letöltés, és ujrainditásig el sem indult ujból. Ezenkivül forrósodott mint állat, ráadásul abba 2,5" HDD is megy, de annyira idiótán van megtervezve, hogy a HDD közvetlen a proci hűtő felé megy úgy 3 mm-re. Szellőzni nem szellőzik mert venti nincs benne, igy gyakorlatilag egymást fűtötték. A HDD 2 óra filmezés után úgy 65C volt, tehát majdnem a max üzemi hőfok határán túl. A végén már attól tartottam hogy tönkremegy emiatt a HDD is. Igy utólag belegondolva lehet hogy ez a forrósodás okozta a fagyásokat is. Elvileg támogatja az usb-s wifi adaptert, persze valójában 4 különböző tipussal sem ment, még a gyártó által ajánlottal sem. Arról meg nem is beszélve hogy support egyenlő a nullával. Az Egreat hivatalos fórumán száz szerencsétlen user irt hogy mit kéne orvosolni a következő firmben, persze még válasz se jött. NE vegye senki. Inkább többért Popcornt vagy bármit, de ezt ne. Én szóltam.

Egyébként az e34M kivétel, az még Syabas vagy mi, olyan mint a popcorn. De a többi, ami az "összeveszés" után jött ki, egy kalap szart nem ér.

[ Szerkesztve ]

Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák