- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
MX 518 am van
2. részben abszolút igazad van, írtam is, hogy pl haveromat nem zavarja, neki nem gáz, de amióta látta, hogy hogy (nem) mozog az egere ha én cséznék vele, és hogy mozog az mx 518 am nem mondja, hogy jó az optikája Nálam az egér onnan indult, hogy kövesse le a mozgásomat halál pontosan az optika, nyilván aki csak netezget annak mind1, bár nem értem azok meg mért vesznek drága egeret
-
nyunyu
félisten
Viszont elolrol nezve total maskepp gorbulnek.
Lottem egy csoportkepet a jobbkezes egereimrol (mar amennyi maradt nemelyikbol), ugy latszik Trustek a 12 eves MouseMan+ ivet vettek alapul, nem az elobb belinkelt MX1100-et vagy a kepemen bal szelen levo MX Revo-t. (kozepso ket rom MX1000 illetve MX700)
Baaar, jobban megnezve felulnezetben az MX Revo-t, picit csaloka, mivel a bal es jobb gomb kozotti reshez kepest a bal gomb bal eleje elorebb van fel centivel, a jobb gomb jobb szele viszont hatrebb egy centivel.
Ha a resre merolegesen lenne vagva, mint ahogy a MM+ volt, akkor lehet, hogy nem tunne ugy, mintha balra lejtene.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Depression
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla