Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
ebben igazad van, hogy a teljes diy pc piacra hatással lesz, de szerintem nem a bányászok tehetnek arról, hogy az amd, nvidia úgy itéli meg, nem éri meg neki felpörgetni kicsit sem a gyártást, hogy jobban lekövesse a keresletet...
(dell, hp és társai előre összeszerelt pc-ket tudtommal nem érinti a vga hiány)[link] olcsóbb 5 ezerrrel mint fél éve (gtx 1060 van benne)
[link] 120.000 el olcsóbb mint fél éve (370 ezer vs 500ezer)
többit nem bogarásztam át
-
Blazs120gl
aktív tag
Sok viszonteladó is bányászik, egyik kereskedő se fogja vadászni, hogy mire vitte el a 48 db VGA-t.
Szvsz az egyetlen vonal, ahol be lehet avatkozni, az a garancia és annak feltételei. Láttuk, hogy senki nem vett 3 hónap garival bányászkarit VGA csati nélkül. HA volt választása.
-
Tomkaa
tag
Igen össze kellen, talán ha beindul egy olyan game streaming szolgáltatás, amin az nvidia dolgozik, lehet változást hoz... meglátjuk. Ez netflix HBO go mintára menne elvileg, és ő biztosítaná a pc hátteret a játékok futtatásához, ha jól tudom. Azért a grafika/ képfeldolgozás még rejt lehetőségeket. A gpu rendering elég nagy piac lehet ha kinövi magát, így is elég sok cloud alapú renderfarm van.
(#686) Tyrel igen kapitaluzmus amit az ember alkotott, pont ezért lehet hibás és lehet változtatni rajta...senki nem mondta, hogy ez egy állandó örök állapot.
#690) Apollyon még jó hogy itt vagy nekünk te és megteszed bírói kinyilatkoztatásokat..Ha a bányász a meggazdagodását tartja szem előtt, had tartsa már szem előtt más azt, hogy ne 3x áron kelljen hardvert vennie. Emberek vagyunk különböző érdekekkel, amik nem egyeznek...és ennek hangot lehet adni, ebből talán születhet konszenzus... -
törölt tag
Végre valaki aki a megoldással foglalkozik
és nem azzal hogy "utáljuk e a bányászokat vagy nem".
Mindenképpen egy azonosítási rendszer kellene, és másfél évente egy jog hogy MSRP árom vásárolhass egy közvetlen AMD NV net oldalon.
Jómagam sok éve tagja vagyok a Sapphire Nation-nek ez is egy közösség ami azonosíthatna de természetesen sok a lehetőség.
OCUK régen megszabta a max 2 kártya vásárlást csak ez meg egy EU centralizálódáshoz vezetett.
De lehetőségek vannak, és keresni is kell őket !
Le kell választani egymásról a két piacot, mert elhalnak területek amiket utána nagyon nehéz lenne "újra növeszteni."
Az a gondolat sem állja meg a lábát hogy vegyünk konzolt és majd évente elFIFÁzgatunk, mert ennek létrehozásához is sok száz erős PC Kell amit elfelejtünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- EA Sports WRC '23
- Doom: The Dark Ages teszt
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest