Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombair
csendes tag
Azzal kapcsolatban merült fel bennem, hogy tehetetlennek állítják be magukat és szóban a gamerek pártján állnak, de mivel nem ismerem annyira a témát, ezért kérdezem, hogy ez lehetséges, vagy nem.
Nem is lepődök meg azon, hogy ha lehetséges és mégsem csinálják meg. Pénz az pénz, bárhonnan is jön, legalábbis rövidtávon.
Ha most halna meg a videokártyám, biztos kipróbálnám a ps4-et és a végén még ott is maradnék.@271, 275: 3rd party alatt a bányászok által összerakott driverrel gondoltam.
-
Tomkaa
tag
Szerintem nem is rájuk gondoltam a 3rd party alatt
Ettől függetlenül amit talán feljebb írtak tök reális lenne, vegyék meg a gyári founderst bányásznak... a gamer kártyákat/ asus, gigabyte, stb/ hagyják meg game-re. Nyilván nem ilyen egyszerű az egész , tudom. De ha nagyon ki akarna állni pl az Asus Rog, a gamerjaiért tehetne valamit az ügy érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest