- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Mindegy ki van ellene, minden cég rá fog bólintani, mert nincs más választásuk.
És ez elég szomorú, értem a tendenciát, kénytelen vagyok elfogadni, de az h. nem marad más alternatÍva a részükről, azért több mint gusztustalan.
Megállás nélkül keresnek alternativákat ezek a cégek, PS esetén pont ott az affinity photo, többi tool-t annyira nem ismerem. Autodesk is ezt csinálja, aztán meg néznek, amikor a WETA inkább fejleszt saját tool-t házon belül, mert egyszerűen rentábilisabbá vállik, technológiát fejleszteni, mint mástól licenselni.
Szerintem egy szoftvernél 3-4 év sok, hogy ne frissítsd, de ez tényleg felhasználófüggő.
Ha már egyszer vettél egy terméket, az upgrade price, elég baráti szokott lenni. Arról nem beszélve, h. az adott termékhez, ugyanúgy járnak a frissÍtések, amÍg nincs major version váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy évvel az utolsó dobozos kiadás, a CS6 után az Adobe végleg megszüntette az értékesítést és támogatását. Mostantól CC vagy semmi.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest