- Dübörögnek a Black Friday akciók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Ismerős rajtam keresztül rendelt magának egy ilyet, viszont most lesz 10.-én második hónapja, hogy nem érkezett meg. Érdemes foglalkozni vele a kis összeg miatt? Amúgy mi történhetett vele? Megakadt a vámon, vagy lenyúlták a postán? Összefoglalót elolvastam, de hátha valaki több infóval tud szolgálni!
Köszönöm.
-
BoneDragon
veterán
Na kedvet kaptam én is egy ilyen szemüveghez ennyi pénzért, már csak azt nem tudom eldönteni melyik legyen. Lehet kettő lesz belőle...
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
Valaki rendelt már innen pénztárcát? Esetleg tapasztalatok?
-
BoneDragon
veterán
Ez most jött meg. Április 17-én rendeltem, hamar ide ért! Kisebb, mint amire számítottam. Lenovo felirat felett van egy pici kopás, de engem nem zavar különösebben.
-
BoneDragon
veterán
Napra pontosan 2 hét alatt megjött a napszemüveg. Ennyi pénzért nagyon elégedett vagyok vele!
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz macilacus #51039 üzenetére
Termék hozzászolásoknal volt egy hasonló problémája valakinek. Ezt válaszolták: "Banggood Reply:
Dear friend,
10,000mAh is at 3.6V (working voltage for li-ion cell)3.6V * 10,000mAh = 36,000Wh36,000Wh / 5.1V = 7,058mAh at 5.1V7,058mAh * 0.88 (% of efficiency) = 6,211mAh at 5.1V (output voltage)If you charge a phone, its the same 3.6V or 3.7V li-ion cell inside, so 10,000mAh * 0.88 (% PB efficiency) * 0.90 (% phone charge circuit efficiency) = 7,920mAh ends in your battery. Charging speed and how long charge for your phone, it has a relationship with your charging equipment, it also involves a problem of capacity loss, you can refer to the specific http://www.tp-link.us/FAQ-741.html" -
BoneDragon
veterán
Üdv!
Honnan érdemes rendelni powerbankot? Köszi.
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Biciklire szerelhető telefon tartót esetleg tud valaki? Köszi!
-
BoneDragon
veterán
Multheten jött meg a xiaomi 10000mah powerbankom. Eddig nagyon meg voltam elégedve vele, mert 3x is fel tudtam vele tölteni a telefonom, viszont tegnap este mikor rá nyomtam tölteni 4 led égett, azaz bőven volt benne kakaó. Erre reggel látom hogy a telefonom csak 70%-on van a powerbank meg csutkara le volt merülve. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
BoneDragon
veterán
Ez a banggood pörgetés kész vicc kategória. Napok óta nem ad semmit, úgy hogy ma 4-et is pörgettem... Oops, bekaphatják.
-
BoneDragon
veterán
A blitzwolf lámpa ami napokban is volt a topicban téma, azt megfogják a vámon?
-
BoneDragon
veterán
Valakinek van innen tapasztalata TV Boxal kapcsolatban? Erről esetleg vélemény? Vagy milyet ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Asszony kutyájának nézünk télire ruhát. Esetleg rendelt már innen valaki? Valami vastagabb fajta kellene, meg ha van ilyesmihez kuponkód az még jobb lenne.
-
BoneDragon
veterán
Kíváncsi vagyok ezek a banggood akciós termékek, holnap hány mp alatt fognak elfogyni..
-
BoneDragon
veterán
Pár nap pihire szerintem simán mehetne a topic.
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Szekrénybe keresek nyomógombos LED lámpát. Van itt aki rendelt már ilyet? Honnan érdemes? Valami nagyobb fényerejű kellene.
-
BoneDragon
veterán
Rendeltem júli 20-án egy Mi Band 4-et Aliexpresszről és azóta se jött meg. Csomagkövető szerint augusztus elsején megérkezett az országba. Ez normális, hogy már több mint 3 hete a csomagon ülnek?
-
BoneDragon
veterán
Udv!
Szoszeltavoli hengert keresek, de olyan ami nagyobb feluleten is lehet hasznalni. Pl mint egy felmoso, csak a vegen ilyen henger van. Remelem ertheto. Egyaltalan van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Van ajánlott falra szerelhető szappan adagoló?
-
BoneDragon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest