-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Hajnali 1-kor megy valaki MiBandért? Én mennék csak nem tudom, hogy fenn leszek-e még akkor.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
-
Gaborz1
senior tag
Akinek sikerült MiBand-ot vennie és nem kell neki, attól szívesen átvenném.
-
Gaborz1
senior tag
Mivel nem nagyon szoktam a messzi Kínából rendelgetni semmit így egy kis segítséget kérnék tőletek.
3 kinézett termék van amit meg szeretnék venni:Powerbank Lámpa MiBand
2 csomagba jelzi a 3 dolgot az oldalon. Mennyire érdemes/ajánlott trackinget kérni hozzájuk?
Esetleg pár instrukciót is szívesen fogadok.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
válasz madarasz92 #34732 üzenetére
Ez a kábel mivel tud többet mint egy sima UTP kábel?
-
Gaborz1
senior tag
Megjöttek a Banggoodról rendelt cuccok:
-10000-es Xiaomi Power Bank: nov. 19-én rendelve tegnap hozta a postás
-MiBand és Xiaomi lámpa: egy csomagban jöttek, szintén nov. 19-ei rendelések, nemrég vettem át a csomagot
- A zoknis játékban nyert H8 mini: nov. 27-én könyvelték el rendelésnek és ezt is ma hozta a postás
Pont ideértek karácsony előtt így a H8 mini és a PowerBank mehet a fa alá, a Band pedig már a karomon "pihen".iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Valaki lenne olyan rendes és megnézné nekem Banggood-on, hogy az alábbi termékre [link] TN kérése után beváltható a 10-5-ös kupon? Sok pontom van, de nem váltanám még be őket kuponra feleslegesen. Hosszú még az év kitudja mi lesz.
-
Gaborz1
senior tag
válasz Real_Necro #37810 üzenetére
Köszi, kár, hogy nem a TN-nel felhúzott összeget nézik.
-
Gaborz1
senior tag
Mennyi értelme lenne a PayPal fiókot feltölteni egy kis Snapup-os költekezésre új versenyzőként? 2 termék érdekelne igazából. A MiBand 1S és MiPad 2. Van egyáltalán reális esély a megcsípésükre?
-
Gaborz1
senior tag
válasz maggi1886076 #38702 üzenetére
Én fehéret kértem.
-
Gaborz1
senior tag
válasz Feketelaszlo #38721 üzenetére
Hát mivel nem vagyok otthon, a csomag meg igen, így fogalmam sincs. Igazából azért rendeltem mert ingyé volt. Majd ha otthon leszek, kipróbálom.
-
Gaborz1
senior tag
Közben nekem is ideért a zapals-tól a lámpa.
-
Gaborz1
senior tag
Valaki lenne olyan jó fej, hogy leírná privátban, hogy hogyan lehet megrendelni a Tinydealtől a MiBand1S-t? Nekem ugyanis sehogy sem sikerül.
-
Gaborz1
senior tag
Tinydealen rámegy valaki holnap Xiaomi Mi Mixre 40 dollárért? Én rámennék, de sajnos órám lesz az egyetemen.
-
Gaborz1
senior tag
Én is berendeltem a Miband 2-t ezen a verhetetlen áron. Ez már kihagyhatatlan volt.
-
Gaborz1
senior tag
Banggoodról tud valaki jó kis Bluetooth-os hangszórót amit lehet 10-5-ös kuponozni és 15-20 dollárból megvan?
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Pedig gondoltam rá, hogy ott kérdezem meg, de nem tudom, hogy miért nem ott tettem. De most meg is teszem.
-
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
válasz PainKiller13 #82899 üzenetére
Már írtam nekik facebookon
-
Gaborz1
senior tag
válasz DeFranco #83646 üzenetére
Egyáltalán jó ez a spinner valamire? Mindenhol belefutok lassan és kissé tudatlannak érzem magam, hogy lövésem sincs a gyakorlati hasznáról. Aki tudja az értelmét az világosítson már fel róla legyen olyan kedves. Akár privátban is.
-
Gaborz1
senior tag
Tudtok valami jó kis hátizsákot pl. BANGGOODról olcsóért? Nem kell óriás.
-
Gaborz1
senior tag
Megjött a Xiaomi egér a TomToptól. 7.41$-ért nagyon jó vételnek érzem. Sose használtam még normális egeret, mindig csak a legolcsóbbat vagy a laptop tapipadját, de ez valami megváltás azokhoz képest. Minőségi darabnak tűnik, hozza a szokásos Xiaomi szintet. Görgetés kb hangtalan a kattintás meg bőven elviselhető számomra(a tapipad gombja jóval hangosabb).
-
Gaborz1
senior tag
Xiaomi WiFi Amplifier
Ehhez egy telefon-töltőfej megfelelő, hogy bele tudjam dugni a konnektorba és onnan üzemelhessen? Vagy van ami praktikusabb hozzá?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Banggoodról megjött már valakinek a féláras BlitzWolf® BW-P3 10000mAh-s PowerBank?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest