- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Saccco
nagyúr
válasz kory24 #133263 üzenetére
Igen.
Ha érdekelnek a töltők, itt van a halálfejes tábla. Ez alapján lehet normális töltőt választani.
UGreen, Blitzwolf, Orico a jobbak közé tartoznak, még az Aukey és a Tronsmart is.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kigyi_23
addikt
válasz kory24 #147370 üzenetére
Elvileg igen árt neki, de ha te is lassú töltéssel töltöd mint én pl. a routerre vagy valami olyan cuccra kötöm ami kevés áramot ad csak le (app szerint 200-300mAh)-el tölti csak) akkornem annyira gáz mivel amúgy is órákig csordogál a az áram amire "megtelik"
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
dugesz77
őstag
válasz kory24 #157171 üzenetére
Igen . Mivel a Huawei Supercharge-t használ az nem kompatibilis a QC-vel. A Supercharge az 5V-ot használ de 4,5-5 A töltésre míg a QC az használhat 9-12V ot is 2-2,5A-el. Teljesítménybe a hasonlók igazándíból a QC előnye a kisebb áramerősség ezzel járó kevesebb melegedés , a csatlakozókon nincs akkora terhelés és akár vékonyabb kábelek gyárthatóak.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
-
HKorn
veterán
válasz kory24 #160500 üzenetére
Nem hiszem hogy bárkinek is lenne, annyira új megjelenés. Nekem is van egy preorderben 1 hónapja kb, de még el se indították.
Amúgy nem hiszem hogy az elem miatt kellene aggódnod, nekem van más ilyesmi cuccom is és kb évente kell benne 1x elemet cserélni és akkor sem bonyolult.
Run&Ride
-
edk-
őstag
válasz kory24 #160709 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz a Gearbestről. De szerintem várj kuponra, mert feleennyiért megkaphatod. Én Banggoodról a szögletesből 5 dezsőért rendeltem.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
kenand
veterán
-
Imy
veterán
válasz kory24 #160709 üzenetére
Ilyet ne vegyél, az [E-Link INK] jobb...
-
gyapo11
őstag
válasz kory24 #161964 üzenetére
Mostanában folyamatosan hosszabbíttatom a purchase protectiont, mert lejár a 60 nap. Ali már kétszer írt, hogy lezárta az ordert, pedig még 2 nap volt a 60-ig, írtam eladónak, simán meghosszabbította.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
azbest
félisten
válasz kory24 #162003 üzenetére
Csak rá akartak venni, hogy te töröltesd a megrendelést, ami nincs nekik valójában készleten. Ha ők töröltetik, akkor az számukra rossz pont az alinál. Biztos túl sokat adtak el és csak februárra gyártják le a hiányzó mennyiséget.
Az a követési infó meg bármit jelenthet. Lehet szállításra vár, lehet már ideát van, csak a magyar posta nem vette fel a rendszerében... ha meg esetleg valami átcsomagolós szállítási mód, akkor addig nem is fog frissülni, míg el nem ér az eu-ba. Már, ha egyáltalán követhető szállítási mód, mert van ami csak kamu generált, hogy legyen mit megadni az alinál. Szóval bármi lehet.
gondolom a blitzwolf az útonlévő küldeményes, nem pedig a kamu töröltetős
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171869 üzenetére
Igen tudja most adtam el és a vevő is alá támasztotta.
Esetleg egy ilyenem is volt a vastagabb újabb változatban ez is tudta.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171873 üzenetére
A Ventiont a frissebb rendszer miatt, amint most látom ott valami gabesz van én még ingyen szállítással vettem tavasszal. Elszaladt a ló velük.
Akkor a Baseus mert ott nincs csak 1,15 $ szállítás.
És figyelembe kell venni, hogy 60Hz csak 3 m-ig garantált a HDMI
Hát nem tudom nehéz a választás.
Találtam ingyen szállítással, keresgéljél.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #171890 üzenetére
A vékony és a vastag az a két különböző switch kinézetére szólt.
Vagyis lapos és a magas.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
band
csendes tag
válasz kory24 #172238 üzenetére
én kb 20at rendeltem idáig ledből innen-onnan, eddig mind működött, ismerik ők is a shipping viszontagságait - nekik is érdekük, h faszán becsomizzák (többnyire bubisfólia+szigszallag jóvastagon)
általában nem high quality-k a cuccok, ill többnyire a wattszámmal is csalnak, mert sosem világít akkorát, mint amit ráírnak, de pölö élettartamban nem gázosak...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz kory24 #173659 üzenetére
Mivel nem vízálló változat igen csak egy dobozba kell rakni, én is dobozban használtam. Vettem egy kellő méretü szerelő dobozt és abba raktam. Lehet még variálni a felső 2/3 részit takarni. A mostani vízállót is dobozba szereltem. Itthon vettem egy dual belsővel 230 V-t 6000 Ft volt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
Tim82
félisten
válasz kory24 #173716 üzenetére
Használunk egyet 6-7 hónapja, meg kb. 9-10 hónapja egy olyan változatot szintén Baseus 65W-os PD töltőből, amelyiken egy type C PD és két USB A QC port van, eddig rendben működik mindegyik. Főleg laptophoz használjuk utazótöltőnek PD kábellel és type C-a laptop töltőcsatlakozójának megfelelő adapterrel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
domerator
veterán
válasz kory24 #173716 üzenetére
Nekem is efféle van, de nem GaN2 Pro, hanem "csak" GaN 65W... ennek ellenére mindkettőnek ugyanaz az adatlapja még a modellszám is. (mocsok kínaiak)
Eddig semmi gond vele, gyorstöltésre csak a 12 mnivel használtam, tölti rendesen gyorsan. Csak akkor van áram alatt nálam, ha otthon vagyok, a szobámban egy rakat adapter van bedugva a 2 elosztóba és ha elmegyek otthonról, akkor kikapcsolom.
Egyébként az itthoni Baseus is árulja (valami 20k körül) úgyhogy nagyon rossz nem lehet, anyaghasználat, minőség rendben. Nem valami filléres műanyag egypálcás cucc.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest