Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz Nerazim #24461 üzenetére
Páka kerdesben en is varok valami ertelmest tippet... De egyelore itt most mindenki sznepáp lazban eg
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Real_Necro
veterán
válasz Nerazim #25128 üzenetére
Nekem egy ilyen van ebay-en szemmel tartás alatt: [link]
Nem ismerem milyen, valaki anno linkelte itt, hogy ilyet vásárolt és árához képest egész jó.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Saccco
nagyúr
Esetleg:
0 - 6000 Ft:
Logitech G100s - Ebay 5,5k
Microsoft IntelliMouse Optical 1.1
Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Steelseries Kana i-Cafe - Ebay 4,5k[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
zsiz
őstag
nekem egy ilyenem van de nem ajánlom. még egyszer nem venném meg. méretre mondjuk jó nagy, elég kényelmes is, de én nem tudom pontosan kezelni. tehát munkára, komolyabb játékra (nekem legalábbis) alkalmatlan. szerintem amiket linkeltél is kb ez a kategória. most én is egy G100s-ben gondolkozom inkább, de egyelőre sok minden másra kell a pénz
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
titán
válasz Nerazim #25171 üzenetére
Amit vettem annak is állítható a hőfoka, látszik a képen. Amit te linkelt annak is cserélhető a feje, az is látszik a képeken, görgess már feljebb az oldalt. Nem tudom milyen nyilat mondasz, én nem látom. A te képeiden a hőfokszabályozásnál van piros nyíl.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz Nerazim #25171 üzenetére
Ez egy kicsit becsapos. Mert az olcsobb pakaknal jellemzoen nem homerseklet szabalyozas van hanem a kimeno feszt allitod a futo beteten. Ezeknel a futo betet nem cserelheto sokszor paka hegyet sem lehet talani. Vegsyel inkabb valami itthon kaphato gepet pl Fahrenheit, Toolcraft, Solomon... Ezekhez van tucat kiegeszito, olcson, rogton...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nerazim #27658 üzenetére
Lehet baja tőle, de nem feltétlen. Viszont, ha külső méretben ugyanakkora, akkor nem feltétlen igaz a nagyobb teljesítmény, szóval lehet a 2500-as áráért ugyanolyat vagy rosszabbat kapsz, mint a gyári. Aksiból én csak gyárit vennék.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spidersoft
senior tag
válasz Nerazim #28613 üzenetére
Ezek precíz cuccok, így nem is nagy igénybevételre vannak kitalálva. Úgy mondanám, hogy hármas alatti csavarokhoz. A mostani oldalcsípős lidlös készletből vettem, nekem tetszik, bár még nem tettem bele "nagyon" meghúzott csavarba.
Különben meg a tartóssága erőst függ attól, hogy miből lövöd ki őket.
-
zsiz
őstag
válasz Nerazim #28613 üzenetére
amit ajánlani merek az ez amit itt is linkeltem. igaz precíziós, de villanykapcsolót is szereltem már vele, asztalt is szedtem szét.. eddig nekem bevált, tervezek ajándékba is venni majd még1 ilyen készletet. mondjuk kétszer annyi, mint az amit linkeltél
más: ma megkaptam a 2db H8 mini refundot, feladták azt az egyet amit elküldenek 1.99$-ért, és tegnap/ma feladták azokat a cuccokat is amit a kuponon vettem.
-
zsiz
őstag
válasz Nerazim #30631 üzenetére
Hali. Az egeres topikban szerintem hamarabb kapsz segítséget
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nerazim #34697 üzenetére
Nem mérvadó, hogy mennyi szokott lenni a karácsonyi telítettség miatt. Ezután lesz egy olyan bejegyzés, hogy ''Belföldi továbbításra átadva'', vagy hasonló, onnantól számolhatsz 1-4 nappal.
-
-
206 cc
senior tag
válasz Nerazim #36118 üzenetére
Nem tudom,hogy a tiedhez jók e én ilyet rendeltem 50W-os pákához jó lett....
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nerazim #36720 üzenetére
Nem a kialakításon múlik, ha engem kérdezel, hanem a rúgó(k) keménységén. Ha könnyen be tudod nyomni a "pöcköt", akkor sanszos, hogy ki fog esni. (Régi noname mini USB-semmel nekem is ez volt a bajom, 600-700 Ft volt anno nem veszett volna sok, de szétkaptam tettem bele egy erősebb rugót és elég jó lett.)
-
Outlander
addikt
válasz Nerazim #36720 üzenetére
Az én autómba tök mindegy milyet teszek kiesik....
Vettem másik foglalatot is, abból is, visszavittem, faceliftesre cseréltettem, az jobb volt egy fokkal, de egy macskaköves úton 2 mp után bár nem esett ki, de annyira kijött h már ne legyen delej.
Végül az lett, h beleraktam egy minis 2 portos töltőt és kombófogóval ráhajlítottam a foglalatot... és ezt így belerejtettem a helyére...
Pro: mint kakiban a gyerek.
Con: csak ez van bedugva. Mondjuk minden vagy mini vagy microusb-s, olyan kábel meg mindig van a kesztyűtartóban.Tehát röviden, nem az eszközzel van baj, hanem a foglalattal...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Beni2360
félisten
válasz Nerazim #40700 üzenetére
Nekem is van egy ilyen amíg nem dugtam rá a telefon mellé egy 9" táblagépet 7000 akuval addig jó volt. Aztán meghalt amit ezt a két dolgot rá engedtem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiz
őstag
válasz Nerazim #42309 üzenetére
Én ilyet vettem: [link] a linkelt eladótól még 2014 novemberében. Két darabot, igaz abból az egyik alapból döglötten érkezett.. (Kicsit meccselni kellett vele, mert nem hitte el hogy rossz, de végül refundolt.) A másik még működik. Hangzása vállalható, egy régi hifire kötve van használatban tesómnál. Memória kártya kell bele, saját memóriája nincs.
-
zsiz
őstag
válasz Nerazim #47606 üzenetére
Én, pár hete érkezett: [link]
A hőfok egész pontos volt mikor néztem, az időt nem tudom, mert azt csak nagyjából állítottam be. A páratartalmat meg nem tudom leellenőrizni, mivel nincs itthon más készülék ami tudná mérni.
-
flegga92
senior tag
válasz Nerazim #184802 üzenetére
Attól függ melyik fogkefe. Én múltkor pont fordítva csináltam, LIDL fejet tettem a Sonicarre. Így ha az újabb fajta Nevadent van akkor a Sonicare fejek kompatibilisek vele.
Vettem már párszor aliról Sonicare koppincs fejet, de nem valami jó, nagyon durva a sörte, a LILD-ös fej sokkal jobb. -
Dr.NX
addikt
válasz Nerazim #185040 üzenetére
Alldocube iPlay 50 (pro) 10,4" méretben vagy
Alldocube iPlay 50 mini (pro) 8,4" méretben.Elfogadom a sütiket.
-
-
titán
válasz Nerazim #185465 üzenetére
Sehol, 150 € nettó értékig készül számla az áfa elszámolás igazolása miatt és letölthető a a vásárlási tételsornál, Order details és a Download invoice gomb. Ha ennél több az érték akkor nincs számla, kérhetnél az eladótól, ez már nettó összegű, mert az áfát itt szedik be nálunk, de nem igazán adnak és nincs is rá szükség egyik esetben sem, mert nem egészen felel meg a NAV által megadott formának.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Nerazim #185487 üzenetére
Már mint a számlákat?
Valami böngésző problémád lehet, 2021 októberig visszanézve ott a számla letöltés, ha nem törölted a vásárlást, akkor meg vissza kell állítani és látni fogod, letöltheted.
Ehhez hasonlót kellene látnod a My Orders, az adott vásárlásnál az Order details-ra kattintva: -
nimfas
addikt
válasz Nerazim #185672 üzenetére
Én ezt vettem 2 éve, csak szürke a vezérlője.
Nagyon jó, nagyjából 30 mp alatt 450 fokra felfűti a végét. 50 fokonként szabályozható a hőfok 5-6 hőfok van.
Cserélhető hegyekkel jött.
Én főleg LED szalag forrasztásra használom, imádom.AliExpress-en Bakon 950D néven találod meg.
-
ktommy91
addikt
válasz Nerazim #185949 üzenetére
Igen. Ilyenkor minden is úszik(vám, posta, express one) Én is várok egy csomagot, aminél az arrived at linehaul office november 30-án volt, de csak 9-én vámolták le(a tiédet már 4-én, pedig később ért ide) és azóta sem mozdult a vámról. Most kéne a postának vagy az expressone-nak felmarkolni, de csoda lenne, ha még karácsony előtt ideérne.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest