Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MADcat #121655 üzenetére
Nekem 4db Google Chromecast Audio van elszórva a lakásban, sose vennék mást. Csoportokba rendezheted és a csoport szinkronban szól, vagy akár mindegyiken más zene szólhat. Spotify és Tunein is vezérli.
A konyhában egy Panasonic soundbar van a falra csavarozva, a nappaliban az erősítő van rá kötve, a szobákban aktív hangfalak. -
Ghard
őstag
válasz
MADcat #121655 üzenetére
Pedig olcsóbban nem úszod meg, az áruk is azért ennyi mert nincs rá kereslet. Minek is okostelefonok meg hangszórók mellett
Szerintem nem nagy maszatolás. Nézel aprón régebbi telefont( pl samsung ace 8k) vagy 50dolcsi körül kínából, mellé hasonló áron hálózati 2.1 hangfalat és akkor legalább szól is valahogy. Hangszórót/telefont egy alis töltőre rádugod, kapcsolós ha nem akarod állandóan áram alatt tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon