-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
szabi__memo #110041 üzenetére
Gearbest-en volt 107+EU express. 2017.11.11
-
FingR86
őstag
válasz
Ezekiell #110030 üzenetére
nem tudom, h ez aktívnak számít e
Bluedio T4S Noise Cancelling Bluetooth Headphones - BLACK -
Jofi81
őstag
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! SDY 019-en lehet valahogy állítani az ébresztés hangerejét? A leírásban sajnos nem láttam erre vonatkozó információt...
-
Sirandrish
legenda
Tudtok olcsón olyan kis kütyüt ami a micro usb-t alakítja át Type C-re?
-
Sanyi.mTs
addikt
blitzwolf töltő fejet honnan érdemes rendelni?
-
vittorio7
őstag
válasz
ZsoltG60 #110032 üzenetére
A kinézete az nem rossz. Bár nekem a kékes-zöld föld jobban tetszik.
Meg othonra úgysem tehetném, mert pöckölgetni a macska.
-
KTU
addikt
válasz
Zsoleszhun #110016 üzenetére
HUMAX DVB-C MÉDIAKONVERTER
Nincs DVB-T,
Ezt írta (#109884) Predator2:
"......amivel megoldható lenne egy dvb-t/c tuner, olcsón......"És nincs: CONAX modulfogadó, HDMI,
Bár nem volt kitétel.
"USB van (ez utóbbi csak szerviz funkciót tölt be)"
Tékozló Homáron írnak róla. -
ZsoltG60
aktív tag
Hogy ne csak off legyen
ez a mágneses cucc mennyire lehet "káros" az egészségre ?
Vagy teljesen ártalmatlan ?
C Shape Magnetic Levitation Floating Globe World Map with LED Light Decoration for Home Office
-
zeotróp
csendes tag
Készültem erre: 3 csomagban rendeltem
-
Ezekiell
veterán
Hali,
ANC-s (active noise cancelling) fejhallgatót érdemes Kínából rendelni? Alsó hangon 200 EUR körül van egy normális itthon, hátha látott valaki olcsóbbat
-
zoltan6
addikt
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Vertigo18
addikt
26650-es akkura jöhet valami kupon, nem nagyon találtam.
Köcce!
-
Bec
tag
1 éve rendeltem a lányomnak,nagyon szereti és még működik!
4.4 inch LCD Writing Tablet - BLUE
LWTB44CP
2.99$ -
Imy
veterán
válasz
Zsoleszhun #110011 üzenetére
Szia!
A következő hozzászólásodban lévő lámpáról érdeklődnék: [link] Állítható a színhőmérséklete? Milyen az anyag használata? Mi a teljes benyomásod a lámpáról?
Köszönöm, Imy
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #110016 üzenetére
Jelen esetben még nem tudjuk milyen szolgáltatónál van a fórumtárs te ez a DVB-C vevő csak a Telekom "hálózatán" működik.
Jófogáson is van ebből pár darab, gondolom sokan beleugrottak kuponnal ingyen de használni meg nem tudják hacsak nem a T-nél van előfizetésük. -
Kernel
nagyúr
válasz
Czimby #109999 üzenetére
Csak példának raktam be, de ez általános: C/10 áramot szoktak feltüntetni standard töltésnek, vagyis 2500 mAh esetén 250 mA, amihez még nem szükséges kontrollált töltés, elég csak időt saccolni. 1C általában a gyorstöltés ezeknél, de azt nem muszáj kihasználni, mert nem biztos, hogy egészséges.
Li-ionnál 1C a normál, de az mindenképpen kontrollált.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Olvastam már párszor, hogy többen vettetek Lenovo P8 (TAB3 8 Plus) tabletet gearbest-ről!
Akinek van, az tudna pár sorban véleményt írni (akár privátban is)? -
-
bertokl
tag
-
Skullwipe
senior tag
Van olyan mini usb végű (nem mikro) töltő aminek EU végű aljzata van, hogy az eszközöket lehessen tölteni vele?
-
bertokl
tag
ZANMAX 3201 27 in 1 Bike Mechanic Repair Tools Kit - SILVER AND BLACK
ZM3201
$5.99
GM320 Infrared Thermometer - YELLOW
HNYear103
$6.99(#110003) spileraaa: promóció, kicsi pénzért sok vevő. Én is mindenre ott keresek elsőnek, szinte csak olyat veszek máshonnan, ami náluk nincs.
-
KTU
addikt
válasz
cigam #110001 üzenetére
Ez az, ebbe más a 300-as, az enyémen (TC-100) nincs.
Nem tudom.Szerk.
Bakker, nem kellene mellé Beelink M18,
De lehet mégis:"Main Processor: 1333 MHz based CPU
Flash Memory: 64MBits
DDR RAM: 1024Mbits"Na itt aztán hadi lábon állnak a mértékegységekkel.
Gondolom MB lenne. Meg drágább is.
Nem valami combos, de OpenELEC vagy LibreELEC mehet rajta. -
Saccco
nagyúr
válasz
norbert1998 #109997 üzenetére
Csak 2 csatorna, fel-le + fordulás jobbra-balra, a maradék fél biztos a sodródás előre.
3-3,5 csatorna alatt semmire se jók. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest