Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
A helyzet az, hogy annyira kiakasztott az Elite, hogy vettem egy Wolverine-t, és hát azt kell mondanom, az első óra fura volt, főleg a gombok miatt, viszont egy hónap után már egy rossz viccnek tűnik az Elite a laza, széteső dolgaival a Razer pontossága és feszessége mellett.
Eleinte csak a bal stick mozgott (erről később kiderült, hogy a fém és a műanyag találkozásánál a műanyag kicsit ledörzsölődött, emiatt jött létre a holtjáték, ami nem egy játékbarát dolog). Aztán elkezdett feljönni a gumi, eleinte kis helyen, ezt a Gorilla pillanatragasztó még nagyon jól megoldotta, csak hogy ahogy egyszer elkezd engedni valahol, nagyon rövid idő alatt megy utána az egész, és már nem tudod normálisan megragasztani, mert meg is nyúlott a gumi. Vettem rá Scuf cuccot, ami a hátán ugye még jó is, de a belső levált gumik helyére csak nagyon drágán lehetne új hátlapot venni. A scuf stickjei meg bármennyire is jók, az a military grade egyszerűen nem igaz, nekem 2 hónap alatt eldeformálódott rajtuk a gumi. Akkor dobtam be a kulcsot, mikor az egyik csavar kiszakította játék közben a rögzítőjét, és elszabadult - onnantól nem érzékelt a ravasz (korábban sosem volt szétszedve).
Szóval bármennyire is minőséginek és elitnek árulják, messze nem az sajnos. És ugyan volt már Onza TE-m tönkrement stickkel, de mégis azt mondom, az eltelt jó fél év tapasztalat alapján a Razer sokkal jobb és minőségibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest