Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
Múlt hónapban rábeszéltem magam a Humble Monthly-ra a Destiny 2 miatt. Aztán elindítottam, ledobott oda ahol abbahagytam a legelső demó kört (ami korábban volt, mint ameddig ingyen lehetett tesztelni, bár akkor csak a HDR képmód érdekelt), majd 2 percen belül kiléptem (elindultam visszafelé és még mindig végtelenítve landolgattak az ellenfelek odakint). Aztán láttam, hogy van már hozzá season pass kb. a bundle csomag árának ötszöröséért szuper-akciósan féláron. Akkor leírtam veszteségnek az eredeti 12$-t és még nem indítottam el újra azóta.
Sajnos nem tudok sokkal többet remélni az Anthem-től (főleg a MEA után).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Korábban márciusról szóltak a hírek, de nemrég kiderült, hogy februárban jön a Bioware játéka.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- One UI zápor szórta meg Európát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest