Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Lehetséges, a 7. egy a szériában, és a játéktörténelemben is mérföldkő, de azóta sok rész jelent meg, amik egyébként kötelezőek ha valaki szimpatizál a JRPG játékokkal.
Én a IX beli Tetra Master kártyajátékot imádtam, órák sokaságát öltem bele csak abba a minijátékba, kellett is a 100% - os végigjátszásomhoz.
(#9) Hopkins95
Semmi gond, amúgy is eléggé rétegjáték, pláne itthon a széria és a műfaj (hálistennek), csak azért reagáltam így, hogy tisztában legyünk az SE -el, és munkásságával.
(BTW az XV pont amiatt lett ilyen langyos, mert nyitni akartak új, eddig FF játékot vagy JRPG -t nem játszó játékosok felé.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest