Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Most már kimondható, hogy ez az E3 tényleg egy kaki volt. Mert nem volt rossz a Sony se, pörgött mint a gép, de alig egy óra alatt befejezték, és tényleg csak azt hozták, ami kötelező. A GOW után odabiggyesztettek egy Early 2018-at hogy ne sírjon a nép szája, de pl.: a Detroitnál nem is láttam megjelenési dátumot, és az is meglepett, hogy a Spider Man is csak jövőre jön aztán jó napot. A Last of Us meg... beh. Layden tényleg nem kummantott, amikor tavaly a PSX-en azt mondta hogy very early dev. a játék. Hát olyan early baszki, hogy ennyi idő alatt semmi mutatni való nem készült el belőle. Félek hogy az a játék minimum 2019. A Gamescomra meg alapoz a franc, hogy hátha majd ott lesz valami...
Csalódott vagyok. Megint. Tavaly úgy engedtem el az E3-at hogy oké, azért nincs Last of Us, mert nemrég jelent meg az UC4, oké. De most? Annyira semmi nem volt itt, hogy még Andrew House se volt itt (nemhogy Kojima.... úristen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest