Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kobaljov
senior tag
-
vinibali
őstag
elképzelem milyen fejfájás meg kapkodás volt 1-2 fuvarozónál. remélhetőleg hamar átállnak a rendszerre!
-
siti
őstag
-
dabadab
titán
Ezek a 404-ek tenyleg elegge igazsagminiszteriumosra sikerultek.
-
törölt tag
Akkor majd figyeljé! Mivel voltak, akiknek sikerült jegyet venni, meg kapcsolatot létesíteni így regisztrálva vannak, hogy próbálkoztak. Mit gondolsz kik DDOsoltak? Hát pont ők, versenyelőnyért. Lehet perelni, sittre vágni mindet. Interpol, szocpol, be lesz itt vetve a rencer érdekében az összes szagszervezet. A békamenet meg mindegyik házához személyesen vonul ki.
-
Tikakukac
titán
Hogyne lett volna rendben. Aki mást mondd, az hazudik, Dredd a helyszínen kivégzi.
-
Gusztáv
addikt
Úgy látom az AKK részéről ugyanaz csinálja a sajtó kommunikációt, mint a márciusi hóvihar idején. Kb a valóságtartalma is hasonló. Érdekes mód csak el kell indulni valamelyik főút mellett, vagy megállni egy benzinkútnál, és egyből találkozhatunk anyázó fuvarozókkal, akik szerint mégsem annyira király a rendszer. De a legszebb gesztus, hogy a rendőrség egyből büntet mindenkit (még olyat is hallottam, akit úgy vágtak meg, hogy fizetett az útdíjért, csak a rendőr szerint rossz benzinkúton).
-
hacsak nem hagyott maga után figyelmetlenségből 1-2 nyomot
de nekem van egy olyan sanda gyanum,hogy kurvára nem volt semilyen DDOS
egyszerűen csak szar volt a system, és ráfogták,mert "jól hangzik" a DDOS egy laikus számára 2013bana végén kihozzák hogy az ANONYMOUS volt TUTTIRA
-
Orwellnek halvány lila gőze nem lehetett arról, milyen mértékben lehet a történelmet meghamisítani...
-
bambano
titán
Aki egy túlterheléses támadás elkövetőjét (sic!) meg akarja találni és felelősségre akarja vonni, az még a nagy magyar átlagnál is hülyébb az informatikához.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest