Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
válasz
Hardtech #1273 üzenetére
Én a gyártó driverét használom és a SmartDVB-vel tökéletesen megy az összes csatorna, még a streamet is tudom rögzíteni.
A frekvenciákat manuálisan állítottam be, rááltam arra a frekire amin van pár csatorna, majd elindítottam a keresést. Ha meglettek a csatornák akkor mentem a következő frekire. Így mentem biztosra. -
HDR123
tag
válasz
SlyChocolate #1257 üzenetére
Nincs magyar freki kiosztás, a szolgáltató oldaláról néztem ki és manuálisan felvittem.
A programban nem találtam magyar nyelvet. -
HDR123
tag
Van olyan akinek működik a DVB-C vétel nem a gyári prgrammal?
Próbálkoztam ProgDVB-vel, DVBViewer-el (régen ez volt a kedvencem DVB-T kártáyval), de semmi. Egy csatorna sem jön be.
Frekvenciákat próbáltam beírni, kiválasztani az ini fájlt amiben a frekik vannak, de semmi.Székesfehérvári Digivel próbálkozok.
A gyári app pedig a helyi Fehévár TV-ből (ami SD), rosszul vesz fel. 5-10 perc után dobálja a stream-et. Nagyon érdekes, mert próbáltam más csatornával (m1 HD), ott egy órát szépen "felvett". Igazából ez a fő indok, aminért akarok a gyári app helyett normális DVB kezelő progira váltani.
Hálás lennék ha verziószámmal együtt kapnék választ.
De lehet csak rosszul csinálok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest