Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
No úgy látom, hogy az amazon is kiharcolta már a evilcorp besorolást az értelmesebbjénél. (nálam még a guglinál is rosszabbak) Én még ennél is aggasztóbbnak tartom azt, ahogyan ezek az evilcorpok felvásárolják az erkölcsösebben működő ki cégeket, és majd hogy aztán a faszukra húzzák közösségükkel együtt.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
Hát ezekkel biztosan nem, illetve olyan formában természetesen igen, hogy ha elkezdi használni őket a játék fejlesztője (fizetős szolgáltatás egyébként mindegyik, és elég drágák), akkor nyilván az Amazonnál lesznek az adatok, szóval akár hozzá is férhetnek. De erre úgy tekints csak, mint bármire amit valamilyen fizetős szolgáltatónál tárolsz, ahol nem a feltöltött adattal fizetsz a szolgáltatásért (Google, FB, és társai), hanem pénzzel, és az az ígéret, hogy nem néznek bele.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Ezek nagyon régóta (némelyik 10+ éve) elérhető, teljesen mezei/alap aws szolgáltatások, alkalmazás futtatókörnyezet scriptnyelvekhez, logging, monitoring, user auth, stb.. Vélhetően a multiplayer funkciókat támogatják, félni nem kell tőlük. Gondolom arról van csak szó, hogy így nem kell megírni nulláról az ezekhez szükséges interfészeket, ha valaki amúgy is AWS-en futtatná a játéka multiplayer funkciójának online részét (mint ahogy rengeteg játék fejlesztője teszi ugyanezt, jó sok többletmunkával).
Illetve gondolom nem kötelező őket használni... Ennek persze nem néztem utána, de a jellegükből adódóan nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan tudna valaki véletlenül/kényszerből használni egy Lambdat vagy egy Cloudwatchot, IAM-ot pl., ha amúgy nem akar (telerakják neki userekkel az IAM-ot ge**ségből, vagy sok kamu log sorral a Cloudwatchot, vagy mi lenne az ördögi terv?
Amúgy az Amazont nyilván nem kell félteni, de a megjelölt dolgoktól pont nem kell tartani szerintem.
-
fatpingvin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
a fentieken túl eléggé botnet kliens szaga van, de legalábbis adatszivattyú
-
ricsip
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Oda is baszna, ha bármilyen Azure servicet támogatna :D
-
Huntszy
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Hát technikailag ha jól értem akkor bármilyen Gem-et hozzá tudsz írni magad is ha akarod. Az egy másik kérdés, hogy nem feltételen van ehhez elég budget-je a stúdiónak szóval marad a built in AWS toolok használata. Aztán ha egyszer vendorlockon belül vagy onnan vérh*gyozás lesz kivergődni ha amellett döntené.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Open 3D Engine ugyan a Lumberyard utódja, de sokkal nyitottabb annál.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest