Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A manhattan project nekem megvolt eredetiben mert valamelyik VGA-hoz adták . Szép kis emlékek, azóta sem futja új VGA-ra

-
VictorHUN
aktív tag
egy kalap szart nem ér
-
sad_Vamp
őstag
Tiltakozom, szerintem a prehistoric 2 (vagy lost vikings 2) pl máig elő lehetne venni mert mókásak.
TR1 már vicces volna, az OUTCAST meg pl határeset, ha betudna még most is szippantani a story akkor a fenét sem érdekel a grafika.Ugyanúgy viszont a Diablo (egyest) is elővehető lenne szerintem bármikor.
-
DraXoN
addikt
Igazából én csak arra akartam rámutatni, hogy nagyon más a mai szemmel elővenni valami olyat amivel régen esetleg rengeteget játszott valaki.
A felemlített pit stop hangját meghalva manapság megértem miért kapott anyám fejfájást egy-egy fél napos menet után a haverokkal
Na meg valahogy szebbnek, jobbnak emlékszik az ember egy-egy maradandóbb címre.. számtalan játékot fellehetne így említeni..
-
haxiboy
veterán
Duke nukem 3d volt a menő még kiskoromban, főleg amikor már volt alatta magyar hang!

-
Apika
addikt
Nagyon régen tetszett ez a játék, de a mai szemmel nézve már vérszegény...
-
sad_Vamp
őstag
Majd a neve miatt a sok hülye megveszi
Az egész nem ér 3 dolcsit együtt
) -
Mans20
addikt
Ingyen se kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TR1 már vicces volna, az OUTCAST meg pl határeset, ha betudna még most is szippantani a story akkor a fenét sem érdekel a grafika.

)