Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt
Itt a gond. A játékot megcsinálni teszem azt, két év. Eddig azért volt a DNF-ről (így is minimális) hír, mert először készült, aztán szoptak, aztán tönkrementek. Az egész hónapok alatt el fog tűnni, évek alatt meg el is felejtik a francba. Tehát aki bevállalja a DNF-et, az bizony kőkeményen rákészület a marketingbüdzsé bőre eresztésére.
Amúgy ne fejejtsd el, patinás címeket és dögnagy kiadókat is megérinthet az, hogy pár év alatt beérik egy adott játék negatív hírneve. Ezért kényszerült az EA arra, hogy szétdarabolja az NFS-t.
én pl. nagy eséllyel megvenném
Én mondjuk sosem voltam Duke fan, de ameddig egy Starcraft II-őt vagy szinte bármilyen Bioware játékot lazán előrendelek és magas ívben teszek a review-kre, addig egy Duke Nukem esetében jó alaposan utánanéznék, és valszeg ha jó, akkor is csak mérséklődött áron venném meg. Ez persze én vagyok, de tartok tőle, hogy akiknek nem ismeretlen a cím és történetesen nem fanboyok (tizenX év szopatás után igen sekély tábor lehet), azok valszeg egytől egyig fenntartásokkal kezelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest