- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Miért nem csinálnak valami olyan játékot mint az NFS:MW,vagy a Midnight Club Los Angeles?
-
Gebriel
veterán
Már alapból nagy hülyeség a Drivert a GTA-hoz hasonlítani.
Mit vársz egy autós játéktól, ha nem ugatás, driftelés és száguldás?
Az egyik legjobb autós játék volt anno... -
Engem csak a trend zavar. Ma az van, hogy hűde űber májerek vagyunk... világít a kocsi mer nejon van az aljába, hogy a férgek is tudják ki az úr. Meg azok a rommá tápolt fos autók. Régen az alapmodellek voltak bent egy játékban.
más:
Nekem ezzel a grafikával megcsinálhatnák a Carmageddon1-et
Tessék... abban sincs semmi értelem. De amikor játszottam vele még nem is voltam túl idős(13-15körül). Mostanra meg csak az emlék miatt pörgetném végig új grafon. -
törölt tag
Ja mert pléjsztésönön csak a tíz éves hülyegyerekek játszanak, akiknek minden szarral ki lehet bökni a szemét, a pc meg az érett értelmiség melegágya? Juj...
Ice: minek egy NFS-be - vagy bármilyen autós játékba történet? Ha ki állsz amellett, hogy csak régen voltak jó játékok (ami egyébként nettó hülyeség), akkor éppenséggel a történet bevezetését kellene kifogásolnod.
-
A bemutató tetszik. Kicsit hasonlít a régi Midnight Club2-re, aminek a multija anno nagy kedvenc volt.
-
Ice!?
őstag
sajnos ez a '10éves' korosztály az, akiknek készítik ezeket a játékokat.
lásd új nfs -ek. semmi (vagy nagyon gyenge) történet, szintén nulla kihívás, csak száguldasz irreális módon a csillivilli álomautókkal, etcetc .. de ezt sajnos szinte akármelyik mostani játékról el lehet mondani. -
Locutus
veterán
Lehet hogy öreg vagyok ehhez, de nekem ez csak valami kvarcjátékos ökörködésnek tűnik... Lehet ugratni meg driftelni, ez lehet hogy 10 éves gyerekeket felvillanyoz, de valahogy nem látom benne azt a feelinget, amelyik bármelyik GTA-ban megvolt eddig pl.
Meg ez az autó váltogatós hülyeség? Fiataloknak jó lesz karácsonyra pléjsztésönön, de komoly játék hosszútávra sosem lesz ebből. -
KisTopi95
aktív tag
Még egy nyomós ok hogy megvegyem a játékot... DeLorean *-*
-
Enton
addikt
Remélem az irányítás rendeben lesz.
-
Mappa
addikt
jól néz ki a füstölgő gumi... látványos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest