Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Egy apró bibi van csak: ami ma "okos" az holnap alapfunció lesz a legtöbb telefonban... a navigáció képesség pedig érdekes dolog. Ezek után a legtöbb java kompatibilis telefont is ide sorolhatják akár (tudom, hogy ez hülyeség, de a bürokraták nem az eszükről híresek).
Nem tudom, hogy európai szinten hogy áll a mobil digitális tv, de el tudom képzelni, hogy az élelmes bürökrácia meglátta a lehetőséget a hamarosan terjedő új szolgáltatás megsarcolásában. Van ahol a helyzetmeghatározást sem gps-sel végzik, hanem a toronyinfókból számolják. Nem lennék meglepve, ha olyan telefonokra is kivetnék, amire nem is számítanánk.Egyáltalán mi köze az "okossághoz" a tv vételi képességnek? Valószínűleg annyi, hogy a valódi okos-telefonokat védi az egyezmény (informatikai eszköz, nem csak telefon).
Olyan szivatás jellegűnek tűnik ez is mint a DVI portos képernyők vámja. Azt is csak a vásárló szívta meg, mert a kasztrált kijelzők uralták a piacot. Pedig még akár olcsóbb is lehetne a (csak) DVI csatlakozós, mert a dsub-hoz extra átalakító áramkör szükséges.
A gyártók helyében szoftveresen letiltott funkciókkal adnám ugyanazt a készüléket. Sőt, ha ilyen szemtelen az EU, akkor kerülőúton aktiválhatóvá is tenném a helyükben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest