Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Hát akkor úgy látszik venni kell egy RX 570-et :D És beérni azzal pár évig. 1080P-ig simán hozza amit kell neki :) Sajnos a gépigények is nővekedni fognak szóval lassacskán fogyni fog a ereje.

(Fizetések,átlagbér,megélhetés)
    Csak hogy én is hozzá szóljak a témához, Szolnok megyéből való vagyok. Tudtommal ezzen a régión legrosszabb magyarországon az átlag fizetés. Jelenleg egy multicégnél vagyok, okostelefon piacon is jelen van. És itt egy átlag szalagdolgozó,raktári dolgozó netto 140-150E forintot keres. Mivel könnyen barátkozok, elég sok emberrel beszélgetésbe elegyedtem mi tanult mi a végzettsége.
    Rengetegen érettségi, fősuli után is gyárba kényszerültek mert nem dobott más a helyzet. Persze mindenki csak átmenetileg jönnek ide, mert elég lélek gyilkos és hosszú távon nem lehet ezt csinálni.
    Én csak azt tartom undoritónak hogy olyan cégek/multik idejönnek és gombékért dolgoztatják az embereket. Ők a hasznot/profitot hazaviszik és rommá keresik magukat.
    Azt meg hogy a gyári munka egyszerü meg hogy itt nem kell csinálni semmit. Túlterheltség miatt elég sok ember esett össze/ájult már el idén. Egy nőnek a kezét kapba be a gép csuklóját szét is törte.

Szerintem az egész pénzügyi rendszer rosszul van összerakva.

Új hozzászólás Aktív témák