Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
végülis......ha úgy nézzük, mint egy paródiát....
ahol a 8-9 éves ázsiainak kinéző Gokut egy 18-20 éves amerikai játsza, Zseniális Teknőst meg egy vietnámi de inkább hawai őslakos....persze ettől még lehet jó, csak nem tudom hogy vették rá Jim Carreyt, hogy újra elvállalja a Maszk szerepét, pont ebben a filmben ?
(Piccolonak kb semmi köze nincs az egészhez, kinézetben meg pláne....)
nem szotam filmet előre fikázni, de ez az, amelyikről lerí, hogy imdb-n 3 pontnál többet, ha meggebed sem fog kapni. Az meg, h a 20th Century képes pénzelni egy ilyet, LOL. Ha a transformerst sikerült nem is akárhogy megfilmesíteni, nem hiszem h ez okozott volna gondot egy forgatókönyv írónak....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest