Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
üzenetére
Már bocs de akkor te nem Falloutoztál sokat....már az első része is sokkal komolyabb volt RPG szempontból mint a DAO...
Ettől függetlenül énis at mondom hogy a DAO az elmúlt évek egyik legjobb RPGje...spec nekem a Risen is bejött.
Nekem több mint 60 órám van benne és még nem toltam végig, igaz mind3 DLC-t letoltam már. -
Kraptor
őstag
Míg az igazi Fallout-ok nagyon jók, játék időben azért jóval rövidebbek.
-
törölt tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Jó meggyőzve a Fallouttal viszont nem értek egyet, egy rész sem volt olyan komplex mint a DA...
-
törölt tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ok Bladurs gate-eken kívül tudsz olyan RPG-t mondai ami hosszabb és összetettebb ennél? Nem a lövöldékhez hasonlítom, de még így is az egyik legidőigényesebb RPG ha mindent fel akarsz fedezni. Erre azt mondani h rövid nem épp a leghelytállóbb...
-
Televan74
nagyúr
Már előrendeltem a kiegészítőt, ha meglesz, új játékot indítok. A meglévő mentésimet törlöm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Méghogy rövid volt, 60 óra alatt sem teljesítettem 80%-ot sem. Melyik játék ilyen hosszú?
-
Na ezt várom. Nem kicsit.
Jó játék volt az alap. -
luw2win
őstag
Azért hd 3850 512 MB és nv 8800 GTS 512 MB az nem egyszinten van.

-
simondr
senior tag
jo kis játék volt az alap is
hmm skillpont ujraosztás..csinálok az ijászombol egy brutális 2kezes bérgyilkost
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)