Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Kint van a PC demó. Az oldal viszont be van halva, gondolom pár ezren töltik lefelé. Nekem olyan átlag 100 KB/s sebességgel jön.
Á, inkább majd holnap leszedem, most gyakorlatilag hat óra múlva jönne le a 2GB-os demó.
-
Blizz
őstag
Még fel se került a játék már nincs honlap
Nem értem miért írják ,hogy 6tól lehet...
-
h-yle
addikt
Ha olyanra tisztességesen megcsinálják (az előző részekből tanulva) akkor alapvetően nem is lenne ezzel semmi baj.
Jut eszembe a Giant Bomb Quick Look-ban egész sokat játszanak a játékkal.
-
h-yle
addikt
Azt én sem, mert gányok voltak a UI modok, a felskálázott textúra borzalmakról nem is beszélve...
De pár értelemes mod azért akad (bugokat javítottak, jobbá/szebbé/élvezhetőbbé tették magát a játékot) amik nélkül már semmiképp nem játszanék DA-val.
Persze adja az ég, hogy most ezekre semmi szükség ne legyen, és ne világítson például minden karakter körül konstansan 63 aura...
-
"itt már nem használhatunk két fegyvert Warrior karakter esetén, kizárólag csak a Rogue fog tudni"
OMFG, pedig az volt a legütősebb a warrior harcmodorok között. Nehogy beskatulyázzák a kasztokat -
buccsi
tag
PS3 esetében az Észak Amerikán kívülieknek kell február 23-ig várni. Az időpont jó, csak a dátum nem.
-
kapeti07
senior tag
Hát ez ronda... Bár az tény, hogy legalább így jól átlátható lenne.
-
Morden24
nagyúr
Igen, az ikonok stílusa hasonló, de valahogy ott nem annyira tűnik out of place-nek, mint itt.
Mindegy, ez legyen a legkisebb probléma, no meg lehet, hogy élőben máshogy néz ki -> úgy értem, hogy más "hangulata" van. -
GegeWarrior
senior tag
A hosszú hétvégére pont ideális lenne, ha érdekelne a stílus
-
Morden24
nagyúr
Tyű, főleg az első képnek erősen work in progress szaga van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest