Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
RottenTomato #8 üzenetére
Ez borzasztóan egyszerű.
Mivel a végén azt írják , hogy Leliana -val együtt maradtok "egy darabig".Két perc alatt az új részben úgy megharagszik rád valami kis hülyeség miatt, hogy soha a büdös életben nem fogod látni.
-
RottenTomato
csendes tag
Én beáldoztam Loghaint, a végső harcban ő végzett a Vezérdémonnal, így nem tudom, hogy fog visszatérni...
Ráadásul Lelianaval együtt utaztam el a végén, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják ezt így összekötni, hogy ne legyen törés a történetszálban
-
TommyGun
őstag
Spec én levágtam Loghaint a végén nekem ne jöjjön vissza az az aruló kis féreg...
-
leviske
veterán
Elképzelhető, hogy lesz még pár kiegészítő 2011 vége előtt, amik során Highever környékére vezet az utunk, ott volna rá esély, hogy össze futunk vele, de miután a társulat nagy részét ilyen agresszíven szakították ki a folytatásból, nem biztos, hogy sokáig akarják még ezt a bagázst nyúzni.
Orlézia és Antiva elég nagy ahhoz, hogy Zevran/Leliana-val ne legyen törvényszerű, hogy összefutunk, a hegyek közt meg Morrigant még nehezebb lehet megtalálni, miután ugye alapból rejtőzködik. Sten országának szerintem a közelébe nem fogunk merészkedni a folytatások során, így Ő is kilőve.
Fereldenben szükség van Alistair/Loghain vezetésére, így ha a későbbiekben átlépjük a határt, gondolom velük sem találkozunk már. Marad Wynne aki meg ugye távol nem örök életű.
Attól függetlenül elég fura, hogy ennyire leamortizálták a régi csapat létszámát. Még csak szélsőségesen se nagyon kellett viselkedni ahhoz az alap játék során, hogy az ember egyetlen régi társával se találkozhasson Amaranthine-ban.
MOD: Amúgy jelentkezzen, aki számára ebből a háromból került ki a kedvenc.
Alistairt csíptem, a mágus csajomat össze is hoztam vele, Wynne-t is bírtam, de ettől függetlenül távol nem Ők a favoritjaim, így nem értem, hogy miért azt írták anno, hogy 1 kedvenc karakterünk is visszatér.
-
Televan74
nagyúr
Nem baj , hogy nincs románc. Úgy is zokon vettem mikor Morigan elhagyott az első részben.
Nincs nyuszi-puszi, jöhet a véres húsvét.Morigan még valaha előkerül, vagy őt teljesen kiírták a folytatásból?
-
leviske
veterán
Mi? Ja!? Nem!
Nem azért írtam. Észre se vettem, hogy nem volt linkelve.
Csak magamnak megjegyeztem, mert a FAQ elolvasásával meg lett volna a válasz a tegnap felvetődött kérdésemre.
MOD: Bár ahogy látom, egyáltalán nem jártam messze az igazságtól. Akik nem maradtak Denerimben, azok mind repültek.
-
leviske
veterán
Nah! A franc. A FAQ kimaradt.
Tehát erre fel van 8 karakterhely a WU menü alatt. Az 5 új és a 3 régi.
(#1) Jander: A gond inkább az, hogy valószínűleg ezzel párhuzamosan nem is nagyon lesz komolyabb háttértörténete az új társainknak, ami azt tekinte elég szomorú, hogy az alapjátékban sem volt igazán ezen a hangsúly.
-
Jander
senior tag
Nagyon várom már a kiegészítőt, a románc spec. nem fog hiányozni. Jó volt az első részben, de nem veszít a játék az értékeiből, ha nincs benne, mondhatnám: nem ez a fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával