Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én sem a hekkendszlesst szeretem (ami számomra még mindig nem rpg, csak a Blizzard meg egyéb hasonszőrű cégek szeretnék, ha így hívnánk őket), de egy D&D vagy SPECIAL rendszerhez képest a DAO-ban nevetségesen kevés és beszűkült lehetőséged van.
És nem azt mondtam, hogy konkrétan BAJ lenne vele, mert végeredményben működik. Azt mondtam, hogy alapjában véve az "igazi rpg-s" számolgatásra, aprólékos tervezésre stb. nem ad lehetőséget a DAO rendszere (ahogyan az ME sem, természetesen), így nem nagyon érdekel, ha azon változtatnak.Egyébként nem értem, miért hekkendszlesst hoztál fel ellenpéldaként. Elhiszem, hogy számodra nem szögegyszerű a DAO karakterfejlesztése, de láttál Baldur's Gate (AD&D), vagy Fallout (SPECIAL) játékokat? Azért nem mondhatod, hogy a.) ezek hekkendszlessek b.) hogy akármilyen szinten köze lenne a DAO rendszerének ezekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest