- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
#48613632 #27 üzenetére
A crytektol annak idejen lelepett Tiago Sousa vezeti elvileg az id tech 6 fejleszteset.
Amugy a motor wikije szerint a Vulkant is fogja tamogatni, de korai wiki infoban joindualtbol soha nem bizunk.
-
atidzsiforc
őstag
Nem fertem bele a szerk idobe
Az alpha gepigenye szvsz azert volt magas meg azert nem ment bizonyos gpukon sehogy mert valszeg total telibesajnaltak a szeleskoru optimalizaciot es csak a szerver-kliens stabilitasra koncentraltak elso korben. Beta/release sztem joval baratibb lesz.
HD7870/gtx670 volt a minimum(vagy 660 nemtommar xD) kb 5fps-ekrol hallottam 7850en, nvidianal meg minimum gpu alatt el sem indult. Laptop gpukon szintugy.
7870en meg kis dipeken kivul faszan ment 60-al (annyi volt a limit) 720p-ben ugy hogy a haldoklo alaplapom miatt alapbol instabil volt a performansz.
Ja es igen, OpenGL a motor.
-
atidzsiforc
őstag
Milyen gyors tarazas, nincs reload
. Gyors fegyvercsere, gyorsabb futas, tobb armor point, nagyobb loszer kapacitas stb...
A nem csojatekot megy ugy ertelmezzetek mint a regi doom/quake gamek eseteben, ahol ugye ossze-vissza maszkaltal a mapon kapcsolokat kulcsokat keresve stb. Meg quake2-ben neha vissza kellett menni az elozo mapra egy-egy objective teljesitese utan h tovabjuss a kov. epizodba pl mikor lehozod a hidat a game eleje fele, vagy ossze gyujtod az akksikat h vmi rendszert ujraindithass.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest