- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Mini PC
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nem a 24" a hátrány, bár tény, nem a legjobb teszt alany.
Nekem a fotózás miatt évek óta pro Dell monitorom van, ahány ismerős jön mindenki tátott szájjal nézi. Persze hiszen erre van kihegyezve. Az 24" és 16:10 tehát 1920x1200.
Azon látszik, de valóban legalább közepes vagy jobb minőségű panel kell és minél nagyobb annál jobb.
Sajnos a Led-es technika nem tud még sötét szürkét sem és ez sokat ront az kép "élmény" szintjén, ha érted mire gondolok.Sok az óra benne, eladtam volt páromnak tv-nek - egy 13"-os laptopra kötve ég és föld
Nem kell 100gb-os film; 30-40 Gb (ha jó rip) tökéletes, de már láttam pár UHD rippet 16-18Gb környékén, és bezony le a kalappal. Karcol a kép
Oled ami plasma közeli (nyilván nem belépő plazmára gondolok), de még nem forrt ki és az ára...hagyjuk is. Ami miatt majd egyszer arra váltok ha jobb lesz és nem aranyárban lesz, mert az ami tud natív 1080p-t megjeleníteni, tehát nem vagyok a 4k gamingre szorulva...fenének van kedve proci+vga-ra csak egyedül 400k-t adni. Ez óriási előny, mert egy penge szűrökkel teli 1080p game sok évig még jobban kivitelezhető lesz anyagilag mint a 4k
Szerk: Netflix sokat casl, van UHD rip ami fele méretben agyonveri, ezt látom és ismerősök is alátámasztják egészen 120"-ig.
Most meg eleve (elvileg) bitráta csökkentés van megnövekedett igény miatt, tehát semmiképp nem hivatkozási alap. Nem azt mondom hogy minden de ott is van nem kicsi difi 4k és 4k között, hiába új mindkét film/sorozat. -
Prof
addikt
Persze nagy kepernyon latni az nem kerdes, en eddig csak azt lattam joval jobbnak, ami sokkal nagyobb bitrata volt. Amihez nem egyszeru hozzajutmi jelenleg. (UHD bluray 100+gigas filmek...)
Az nem kerdes, hogy a tomoritettlen / alig tomoritett video jobb minosegu...
A 4k netflix cucctol nem ajulok el egy 24colos monitoron...
Anno is eg es fold volt kulonbseg nagy bit ratas dvd vs ugyanazon felbontasu rip /1dvd-re tomoritett verzio kozott, pedig az meg csak mpeg 2 volt. -
Chapel
addikt
Hogyne lenne. Én egy 50'-es plazmán tolom ami ugye "csak" 1080p (oké ennek a képe mindent ver legyen az gémer monitor stb.), de a 2016-ost Doomot is 4k textúrákkal toltam, meg filmeket is nyers 1080p-ben vagy 4kban nézek.
Ég és föld. Hiába nem tudja a kijelző, a kép akkor is tűéles, köze nincs egy 15-20gb-os 1080p ripphez képest.
Játék dettó. Lehet hogy egy ledes belépő kis monitoron nem látod, de egy közepes méreten és minőségeben sokkkkal szebb minden, tényleg, nem kicsit van különbség.Tölts le 4k teszt videókat, látni fogod miről beszélek. De ne valami gagyit hanem nyers (.ts stb.) félét ahol 1 perc mondjuk 3-400Mb legalább.
Tehát ezért jó egy jó 1080p-n tolni 4kban, vagy más hogy szemléltetve, egy ilyen filmet/videót bármikor megállítsz az egy tűéles háttérkép minőség...röviden összefoglalva.
-
Prof
addikt
Ezert sem ertem miert vannak sokan a 4k marketingtol elajulva, egyszeruen semmi ertelem atlag kepernyomeretnel, kb 75 colos tvnel kezd ertelmet nyerni.
Egy jatek se lesz jobb attol hogy 4k a fullhd felett az atlagos pc/monitor konfigoknal.
Bar valoszinu 8 eves mosott konzol upscale-elt grafikarol ugorva csodanak tunik. -
GodSied
csendes tag
Őszinte leszek nem nyűgöz le azért annyira 4k felbontáson próbáltam ki maxon , Szép meg minden ,de azért semmi extra kb :S
-
Scholes9
nagyúr
DF szerint: “It’s one of the best looking games ever made”
Kinek mi
Nekem is nagyon adja a kinézete
És ugye 60 fps
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM Eternal topik (Van egy ilyenünk is csak mondom.
)
-
30z.Samu
félisten
válasz
antikomcsi #33 üzenetére
Igen, pont ezt néztem én is. Doom-hoz képest túl színesek a tárgyak, amiket fel lehet szedni. Nem vágok eret emiatt, csak érdekes. A grafika meg nem kiemelkedő, de elég szép.
-
Fiam megkapta, és már végig is játszotta. Ezért éjjel én is kipróbáltam. Durván egy órát játszottam. Bírja a gép, így mindent feltoltam amennyire lehet, a mozgáselmosódást, és a mélységélességet szoktam mindig kikapcsolni mert azokat nagyon nem szeretem. Tudom, hogy szubjektív, de nem értem, hogy miért van a többség elájulva a grafikától. Egyáltalán nem nagy szám, pláne 2020-ban. Sőt nekem ezek a felszedhető színes tarka-barka szir-szarok kifejezetten gagyinak hatnak. A harmadik nehézségi fokozatra állítottam be kezdéskor, és én is mennék szépen, és azt veszem észre, hogy nincs lőszer, kifogy az üzemanyag, pedig ahol lehet még spórolok is. Egyáltalán nem győzött meg, nem is érzem úgy, hogy szeretném folytatni.
-
myckey
veterán
Remek a megvalósítás, technikailag nagyon jól fest. Vas is bírja. 2016os is jól ment .
( De ez a DOOM játékok védjegye, mindig plafonon voltak grafikailag,stb...)Viszont ezek a színes szagos gyűjthető cuccok, nem adják az én ízlésemnek, de szerencsére nem vagyunk egyformák, ettől még nem lesz rosszabb a játék.
Illetve a henteléshez kötött begyűjtés is faramuci nekem , kicsit, de ez megint ízlés kérdése.Pazar, de azért....nem vagyok kibékülve vele, totál.
-
Biztos velem van a baj , de eddig az összes doom bejött többször végig játszottam. Doom 3 volt a kedvencem. A 2016 os ra is azt mondtam tök jól hozta a formát ,de ez háát nekem eddig nem gyere be. Főleg az idegesít ,de nagyon ,hogy úgy kell vadászni a lőszert ráadásul ezt gumimaci módjára ... hát nekem ez minden csak nem fps
Zúzni akarok, irtani akarok nem lőszert vadászni. Az meg engem külön idegesít , hogy minden 2-3 embert le kell ütni ahhoz ,hogy kapjál healt meg ketté kell vágni lőszerért.
Grafika meg mondjuk szerintem nem nagy eresztés ,de ez a legkisebb gondom legalább jól fut a vason
-
30z.Samu
félisten
Fura a 2016-hoz képest, de tetszik. Viszont nagyon kell konzol fronton az új hardver.
-
Prof
addikt
Igen pont ezt mondom, mintha doom goes to disneyland kiadas lenne.
Hentelos fps, de nem erzem, hogy doom.
Nem tartom kizartnak a doom fanek inkabb a felturbozott regi verziokkal mint doom64 fog jatszani. A mai szines szagos rozsaszin-lila skin manias kolkoknek meg ez jo lesz. -
I'm happy to report that some puzzles are definitely challenging, unlike most other titles where things are 100% obvious and you're perfectly aware of what the game wants you to do next. The heavy use of platforming, particularly the timed puzzles, will challenge some, but frustrate the heck out of others who just came for a run-and-gun power-trip.
Hát ez nem hangzik túl jól
Engem az ilyen platformos szarakodás az ilyen FPS játékban hamar az őrületbe kerget.
What I found extremely annoying was the lack of ammunition throughout the game. You're effectively unable to play the way you want, and are rather forced to fight the monsters using a mix of run, stun, and melee mechanics — is this still DOOM?
Thebrokemachine éppen streameli a játékot, s állandóan kifogyott az ammoból. Akkor ezért volt...volt úgy, hogy low ammoval ment boss harcra.
-
ribizly
veterán
-
Amúgy a videókból ítélve úgy tűnik, hogy az első részhez képest is elég sok nehéz platforming rész van a játékban. Kell ez nekünk bele?
-
Prof
addikt
Ehhez a jatekhoz jol menne egy Cyberpunkos rozsaszin egyszarvu mod.
Az biztos oregszem, ezek a mai 1000 fps folyamatos mergezett eger esznelkuli lovoldozes+rohangalas nekem se fekszik. -
Zolik
senior tag
nem tudom hogy vagytok vele de kb 10 másodperc után olyan hányingerem lett attól ahogy néztem a videót ,szinte semmit nem látni a játékból akkor rohanás az egész meg trancsír. a grafika meg.. mennyi egy maxos cofing amin 4k-ba megy a játék? 3-400.00 Huf? oké köszi...
-
Istyu74
aktív tag
Kicsit nagyobb a gépigénye mint a 2016 osnak. Látványban viszont hozza amit kell.
-
A videón látottak rám gagyi benyomást gyakorolnak. Sem a grafika, sem a játékmenet nem tetszik. Persze megértem miért ilyen, a fiam például alig várja.
-
GAbre
veterán
Az üzenetedet nem lehet megosztani, mert a hivatkozás sérti a közösségi alapelveinket.
I love you facebook -
Kr/\toS
senior tag
Nincs bekacsolva a depht of field....
akkor az nem ultra.
A zene viszont kib@szott jó.
-
Daelion
őstag
Nem tervezem sokat játszani este vele de azért próbát teszek első mapon vagy valami,azt majd holnap rendesen. 'vagy ott ragadok este és nem veszem észre
'
Most nézem,hogy game ready driver is kijött AMD meg Nvidia oldalon is.
Amennyit láttam belőle az a színes megoldás nekem is fura volt de ez legyen a legnagyobb gond a játékkal.
-
Hát most engem sem fognak túlzottan szeretni a rajongók, de a HUD grafikája, a választott betűtípus meg a sokszínű előbukkanó tárgyak az áldozatokból ilyen mesefilmes „cartoony” grafikát kölcsönöznek a játéknak, ami szerintem nem illik hozzá. Ezt nem azt jelenti, hogy nem lesz jó játék, én is kipróbálom, de azt hiszem kezdésnek egyelőre inkább felrakom a Doom 2016-ot.
-
Daelion
őstag
~10 óra múlva 'Bethesda launcherbe annyit mutat vissza számláló' kiderül,hogy néz ki saját gépemen 2560x1080 Ultrawide monitoron.
Amit eddig láttam belőle már High-on is normálisan néz ki szerintem de videók sose adják vissza rendesen ezt. -
McW1
tag
Összhatásában nem nagyon tetszik ez az új grafikai "stílus", a 2016-os a szerintem dúmosabb volt
-
GodGamer5
addikt
Kb ugyanúgy néz ki mint az előző....
-
zsoltti
senior tag
hat, nagyon gyenge grafiakia bealitason lehet, semmi feny effect nem latszik...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hamarosan megjelenő folytatás bár konzolokon is remekül fest, igazi képességeit számítógépeken mutatja meg.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest