-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szárnyacska
tag
Sziasztok beszereztem pár napja a x5prot kb olyan mint vártam nagy vonalakban.A fényképező az tényleg ratyi cameramx -el kicsit jobb de am használható gyors telcsinek tűnik.
Amit tapasztaltam pár nap használat után hogy sehol nincs az általatok emlegetett 2 napos üzem idő,sőt ez inkább a 16-18 órához van közelebb,nem fut rajta semmi extra viberezni szoktam max űziket írok.
Mobil nett merítheti ennyire? 2 kártyát használok a két t-betűs szolgáltatótól mind két kártya zsír új vásárlás napján cseréltettem. Még az jutott eszembe hogy 60% körül volt az akku mikor frissítettem régen volt olyan telcsi amit csak full akkuval lehetett frissíteni.Az egy éves 5500 am 1,5 napig bírta ilyen használat mellet, azt hittem a telcsi hibái miatt de erősebb hardverével nem lesz vissza lépés de ha ez így marad akkor nem volt túl jó választás. Az biztos hogy villám gyors a több ram és erős proci megteszi hatását a kijelzője is tetszik, ha az akku jobban bírná akkor a tré kamera és az értesítő led hiányával simán együtt lehet élni.
Kicsit lehetne szebb de egy szilikontok ami rátakar a kijelzőre sokat dob rajta.
Több ezer hszt végigolvasva elég népszerű az olcsó ára miatt,de bennem felmerült pár kérdés is.
Az első lenne a root,olvastam hogy rootolva nem frissül ez oké de ha unrootolva ? Vagy utána is feltűnik a szoftnak hogy rootolva volt? A másik a Beállítások >> A telefonról >> Vezeték nélküli frissítés, a három pontra kattintva és a "kézi telepítés" működő képes az r12 esetében is?
No led pogik milyen képernyő beállítások mellet működnek?
Bocsi a sok kérdésért de ezek nem tiszták még ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest