Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szárnyacska

tag

Sziasztok beszereztem pár napja a x5prot kb olyan mint vártam nagy vonalakban.A fényképező az tényleg ratyi cameramx -el kicsit jobb de am használható gyors telcsinek tűnik.
    Amit tapasztaltam pár nap használat után hogy sehol nincs az általatok emlegetett 2 napos üzem idő,sőt ez inkább a 16-18 órához van közelebb,nem fut rajta semmi extra viberezni szoktam max űziket írok.
    Mobil nett merítheti ennyire? 2 kártyát használok a két t-betűs szolgáltatótól mind két kártya zsír új vásárlás napján cseréltettem. Még az jutott eszembe hogy 60% körül volt az akku mikor frissítettem régen volt olyan telcsi amit csak full akkuval lehetett frissíteni.Az egy éves 5500 am 1,5 napig bírta ilyen használat mellet, azt hittem a telcsi hibái miatt de erősebb hardverével nem lesz vissza lépés de ha ez így marad akkor nem volt túl jó választás. Az biztos hogy villám gyors a több ram és erős proci megteszi hatását a kijelzője is tetszik, ha az akku jobban bírná akkor a tré kamera és az értesítő led hiányával simán együtt lehet élni.
    Kicsit lehetne szebb de egy szilikontok ami rátakar a kijelzőre sokat dob rajta.
    Több ezer hszt végigolvasva elég népszerű az olcsó ára miatt,de bennem felmerült pár kérdés is.
    Az első lenne a root,olvastam hogy rootolva nem frissül ez oké de ha unrootolva ? Vagy utána is feltűnik a szoftnak hogy rootolva volt? A másik a Beállítások >> A telefonról >> Vezeték nélküli frissítés, a három pontra kattintva és a "kézi telepítés" működő képes az r12 esetében is?
    No led pogik milyen képernyő beállítások mellet működnek?
    Bocsi a sok kérdésért de ezek nem tiszták még .. :R

Új hozzászólás Aktív témák