- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
jogos az unroot-tal valo eszrevetel, bele sem gondoltam...nekem a root azert volt csak fontos, hogy lecsereljem a bejovo hivaskezelot, hogy ne legyen ott a gyorsuzenettel elutasitas lehetoseg felfelehuzasnal...ha ez valakinek nem fontos, akkor root nelkul is kiralyul hasznalhato a keszulek
-
-
Igen ezt én is így gondolom.Nyílván nem lesz több mega egy oldal csak mert gyorsabban tölti be a teló de azért megkérdeztem,hátha...
Budapesten lakom itt mindenhol van 4G így keresgélnie nem nagyon kell a hálózatot.Egyébként a hívás minőségét befolyásolja,hogy 3 vagy 4g-s hálózaton van a teló? -
-
Tom51
csendes tag
Én átttértem a NoLed -ről a NoLedNotifications-ra.Ez üzeneteknél,nem fogadott hivásoknál beállitható intervallumban-1,2,5,10,30 percenként beállitható hangjelzést,rezgést,képernyővillogást tud produkálni-az összeset együtt vagy bármelyiket külön-külön is.De csak ezt a két dolgot tudja jelezni-legalábbis nekem.
-
Tomikaa.
tag
Google Playen vannak appok, amik a hátsó kamera melletti villanót használják értesítési lednek, pl. ez, de jobb oldalon vannak alternatívák is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a telefont és a tokot együtt megrendelem, akkor is ingyenes a házhozszállítás a kuponkóddal?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leejtést tok nélkül és esőt mennyire bírja?
Mennyi tárhely és RAM szabad?
Ha gariztatni kéne a telefont (Eustock), annak mi a menete? Én fizetem a postaköltséget? -
woodworm
veterán
Használj olyan programot ami hangjelzést is tud, pl meghatározott időközönként, meghatározott ideig. Egy ideje sikerül mindig olyan telefont kifognom, amin nincs értesítő led.
(#400) wesder
Hívás közben nem lesz net, mert csak egy rádió van a dual stand by készülékekben. De szerintem alap esetben sem folyamatos a net, bár gőzöm sincs, hogy az újabb technikák csomag- vagy vonalkapcsoltak. -
Szoftverfrissítés után is borzasztó a kamera? Az nem lenne rossz, gyermekeim azért sokat fotózom.
#403: A legutolsó "drága" telefon, amit vettem, az az S4 Minim volt, 120k-ért. Akkora csalódás (kamerája az jó), hogy én többet nem adok ki komoly pénzt telefonért. Ebben az árkategóriában keresek épkézláb vételt. Akkor ezt nem fogom megbánni ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest