Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Low Noise
senior tag
Az egyik traileren piros a másikon sárga napszemüvegen keresztül néztük az eseményeket, nekem ez a grafika nem jön be. Én maradok a Darksiders 2-nél az jól sikerült.
-
TaS1kaaa
tag
Magasabb az ajánlott gépigény mint a Crysis 3 esetén, a látvány azért közel nem olyan.
Itt valami turpisság van a háttérben
-
Hát én még nem láttam különösebben élvezhetően játszható Capcom játékot de várjuk szeretettel. Látszik az összesen hogy nagyon sokat melóznak vele de az irányítás az nem e világi teremtményeknek való.
-
persil
nagyúr
Már megint ez a "fantasztikus" konzoloskamera, hogy nehogy véletlenül látni lehessen valamit az akcióból... Persze az "irányíthatatlanságára" is remek hatással van.
-
marcias
őstag
De azért a Dx az csak 9.0c... elcseszett konzolport-alert!
-
Mister_X
nagyúr
Én már azon is meglepődtem, hogy a DMC4 is milyen szép és smooth volt egy Celeron 420 + X1600XT társaságában. Ahhoz képest a gépigény megugrott rendesen.
-
Shing
őstag
HD6950 ajánlott? Ez valami 2560x1440 felbontáshoz van ajánlva 8x AA mellett? Szánalmas, hogy a játékok nagy részének 4 éves grafikai szintje van, de a gépigény magas. Ok, hogy kellenek a hardvereladások de meddig tartana legalább magasabb felbontású textúrákat beletenni? Persze lehet h a leírás nem tükrözi a valós igényeket, majd kiderül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyorsabb voltál, töröltem a saját hírbejegyzésem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest