- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
Sony 2003-ban, Apple 2006-ban használta először ezt a típusú billt.
Viszont a Sony is csinált macbook-ot(vaio n10)Felesleges ebbe belemenni, jól néznek ki ezek az asus cuccok, jóról meg nem szégyen másolni
-
Yaye
őstag
Azért Aplle koppintások, mert dizájnos csak az Apple lehet, más nem, ez az ő különleges előjoguk. Ha valaki más is dizájnos mer lenni, akkor az csakis Appleről való koppintás lehet, akkor is ha az adott dizájnelemet az Apple is úgy csórta (mondjuk a billentyűzetet a Sonytól), mert az is az ő előjoguk hogy az elcsórt dizájnt onnantól az ő ötletükként vagy köteles számon tartani. Ha az Apple kihoz valamit amiben van melegvíz, onnantól a melegvíz Apple koppintás. Világos?
-
NagyVillany
tag
"asztali billentyűzetnek tűnik, azonban egy integrált grafikus kártyás, atom processzoros rendszerről van szó, amiben még SSD is helyet kapott, és igény esetén természetesen külső monitor is csatlakoztatható hozzá. Annyi biztos, hogy az ötlet zseniális, nem véletlenül találta a zsűri is annak"
főmegyek a padlásra, comondor64 leporol, abban is ott ez a zseniális ötlet
-
sparc
tag
Ezek a cuccok miért apple koppintások? Mondja már el nekem valaki.
Amúgy szerintem nagyon dizájnos és letisztult formák, elég jók az asus formatervezők. -
P00By
nagyúr
Némi hasonlóságot vélek felfedezni
-
domi007
őstag
En azon szakadok, hogy mindenki kppintja az almat, de vagy a design, vagy a teljesitmenyt sikerul tole lelopni, a kettot egyszerre nem.
A "csodaszep" Asus UX30as pl. CULV procival nyomul, ami azert valljuk be nem egy MacBook Air teljesitmeny (hat meg ha MacBook, ne adj Isten MacBook Prohoz hasonlitjuk...)Off vege
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Gyufaaa
veterán
Szép cumó.
-
mad1
veterán
Az UX30 elegge airbook koppincs.Elismeresem az asusnak tenyleg jo sokmindenben,de ez a mas tollaval valo ekeskedes .Erdekes ez nem tunt fel ott senkinek
Ne szemetelj ! = Steam
-
nyunyu
félisten
Ezt a dontott hazdizajnt mintha mar elsutotte volna az IBM ~5 eve.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Vitus
őstag
Hát ez sosem fog kiderülni. A billentyűzet nekem is tetszik, a többi egyáltalán nem, de mint te is írtad ez szubjektív. Sok kisebb gyártó van aki sokkal ötletesebb és szerintem minőségibb cuccokat produkál, csak a beszerzésük is problémásabb mert nagyon uralja a piacot az Asus, Msi, Gigabyte és ezek közül szerintem a Giga kiemelkedően jobb a másik kettőnél, de ez is ízlés kérdése meg az is lehet, hogy csak én voltam szerencsétlen az Asus és Msi cuccokkal.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Solten
őstag
Kovetkezo dijas...
Saor Alba
-
pacorro
aktív tag
Szerintem nem elfogultak. Viszont minden ilyen díj nagyon szubjektív, erősen függ attól, hogy ki dönt, milyen ízlése van, milyenek a kedvenc formái, anyagai stb. De az EeeKeyboard és a ház (illetve számítógép) szerintem mindenképpen megérdemelte.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
aram01
nagyúr
ház hm, nem egy világi cucc
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
footy
addikt
A táp ventije ilyen dőlés mellett hamar csapágyas lesz.
Más újdonságot én itt nem látok -
Ste
addikt
Az If logo óriási méretének van valami szerepe?
Amúgy No comment, a ház alapján bármelyik Lian Li termék is díjas lehetne
-
hejesírásó
senior tag
a ház nagyonrusnya!
ez design?
-
félisten
Annyira bírom ezeket a szubjektív díjakat.
(a ház tényleg nem csúnya)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
plus44
veterán
Nem semmi dolgok vannak itt. A bill. megnyerő, a ház meg egyenesen kiváló.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Vitus
őstag
Vajon mennyit kell csúsztatni egy ilyen díjért?
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Psych0
őstag
-
Solten
őstag
Hm, durva ez a házikó... És az UX30 is szépséges.
Saor Alba
-
total90
veterán
Bill tetszik
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
14adam
addikt
Apple-ről könnyü lekoppintani a kinézetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- Eladó Microsoft Designer Compact HU billentyűzet
- teljesálarc, gázálarc, maszk Kedvező Áron!!!
- Playstation 4 PS4 PRO 2TB cfw GoldHen Luckfox 11.00 ingyen foxpost
- Dell 5490 Laptop 14" FHD/ i5-8350U/Microsoft Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari!
- CleaningKit, tisztítókészlet az okoseszközök billentyűzetéhez (7 az 1-ben), fejhallgatók és képernyő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest