Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
Sony 2003-ban, Apple 2006-ban használta először ezt a típusú billt.
Viszont a Sony is csinált macbook-ot(vaio n10)Felesleges ebbe belemenni, jól néznek ki ezek az asus cuccok, jóról meg nem szégyen másolni
-
Yaye
őstag
Azért Aplle koppintások, mert dizájnos csak az Apple lehet, más nem, ez az ő különleges előjoguk. Ha valaki más is dizájnos mer lenni, akkor az csakis Appleről való koppintás lehet, akkor is ha az adott dizájnelemet az Apple is úgy csórta (mondjuk a billentyűzetet a Sonytól), mert az is az ő előjoguk hogy az elcsórt dizájnt onnantól az ő ötletükként vagy köteles számon tartani. Ha az Apple kihoz valamit amiben van melegvíz, onnantól a melegvíz Apple koppintás. Világos?
-
NagyVillany
tag
"asztali billentyűzetnek tűnik, azonban egy integrált grafikus kártyás, atom processzoros rendszerről van szó, amiben még SSD is helyet kapott, és igény esetén természetesen külső monitor is csatlakoztatható hozzá. Annyi biztos, hogy az ötlet zseniális, nem véletlenül találta a zsűri is annak"
főmegyek a padlásra, comondor64 leporol, abban is ott ez a zseniális ötlet
-
sparc
tag
Ezek a cuccok miért apple koppintások? Mondja már el nekem valaki.
Amúgy szerintem nagyon dizájnos és letisztult formák, elég jók az asus formatervezők. -
P00By
nagyúr
Némi hasonlóságot vélek felfedezni
-
domi007
őstag
En azon szakadok, hogy mindenki kppintja az almat, de vagy a design, vagy a teljesitmenyt sikerul tole lelopni, a kettot egyszerre nem.
A "csodaszep" Asus UX30as pl. CULV procival nyomul, ami azert valljuk be nem egy MacBook Air teljesitmeny (hat meg ha MacBook, ne adj Isten MacBook Prohoz hasonlitjuk...)Off vege
-
Gyufaaa
veterán
Szép cumó.
-
mad1
veterán
Az UX30 elegge airbook koppincs.Elismeresem az asusnak tenyleg jo sokmindenben,de ez a mas tollaval valo ekeskedes
.Erdekes ez nem tunt fel ott senkinek
-
nyunyu
félisten
Ezt a dontott hazdizajnt mintha mar elsutotte volna az IBM ~5 eve.
-
Vitus
őstag
Hát ez sosem fog kiderülni.
A billentyűzet nekem is tetszik, a többi egyáltalán nem, de mint te is írtad ez szubjektív. Sok kisebb gyártó van aki sokkal ötletesebb és szerintem minőségibb cuccokat produkál, csak a beszerzésük is problémásabb mert nagyon uralja a piacot az Asus, Msi, Gigabyte és ezek közül szerintem a Giga kiemelkedően jobb a másik kettőnél, de ez is ízlés kérdése meg az is lehet, hogy csak én voltam szerencsétlen az Asus és Msi cuccokkal.
-
Solten
őstag
Kovetkezo dijas...
-
aram01
nagyúr
ház hm, nem egy világi cucc
-
footy
addikt
A táp ventije ilyen dőlés mellett hamar csapágyas lesz.
Más újdonságot én itt nem látok -
Ste
addikt
Az If logo óriási méretének van valami szerepe?
Amúgy No comment, a ház alapján bármelyik Lian Li termék is díjas lehetne
-
hejesírásó
senior tag
a ház nagyonrusnya!
ez design?
-
Annyira bírom ezeket a szubjektív díjakat.
(a ház tényleg nem csúnya) -
plus44
veterán
Nem semmi dolgok vannak itt. A bill. megnyerő, a ház meg egyenesen kiváló.
-
Vitus
őstag
Vajon mennyit kell csúsztatni egy ilyen díjért?
-
Solten
őstag
Hm, durva ez a házikó...
És az UX30 is szépséges.
-
total90
veterán
Bill tetszik
-
14adam
addikt
Apple-ről könnyü lekoppintani a kinézetet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tajvani vállalat nyolc iF díjat is bezsebelt.
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest