- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Ugyan mááár! Beatset kell venni! Sokkal divatosabb és akár 30... mit 30... 40!!! napig is bírja!!!
Remek darab és a cikk is király
-
Laybee
őstag
Üdv! Szép munka! A Cardanról mit kell tudni? Ez más mint a Sextett? Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép munka. A saját AKG fejhallgatómon én is nemrég cseréltem fülpárnát. Kicsit másabb mint az eredeti de eddig bejött.
-
Dris69
csendes tag
Jó kedvcsináló ez a cikk. El is kezdem én is az egyik kicsit elhanyagolt fejhallgatóm felújítani. Sok okosságot találtam amit talán én is fel tudok használni
-
Bloksma
aktív tag
Nagyon szép munka!
-
Slownz
senior tag
Egyetértek.
Az én rangsorom:Eredeti párna -> "Pad mod" -> új párna
A k240 plüsspárnát csak Superluxon próbáltam, már ott sem voltam jó véleménnyel róla, így nekem az alapból kiesett.
A fülpárnás megoldásnál egyébként direkt kiemeltem, hogy a fülpárna van a legnagyobb befolyással a hangra. -
Három ilyen fülesem is van, 2db Lp, és egy Mp változat. Vannak új cserepárnáim is, mégse ajánlom senkinek. Az új AKG műbőr párna, ami a Studión gyárilag van fent, egy nagy kalap sz.r. Kellemetlen az anyaga, és nagyon gyorsan (2-3 év) tönkre is megy, széttörik, elporlad. A bársony párna pedig, ami a K242HD és a Studio Mk2 sajátja, valamivel kényelmesebb, mint a Sextett gyári, 30-40 éves párnája, de a hangot nagyon befolyásolja, és nem jó irányba. Szóval ajánlott megtartani az eredeti, régi, bőr párnákat, jobban szól vele a füles, és tartósabb is (még mostantól számítva is).
-
Na majd jövök ide okosságokért, mert megvan az AKG ami el van törve, jó kis felújítási project lesz
-
Neurotoxin
őstag
Nagyon jó az írás, valóban öröm volt olvasni!
(Nekem egy AKG 66-osom van. Egy baja van, hogy eltört az egyik, pánton lévő fejpánt feszítő. (letört az egyik oldalon az a darab, ami a pánthoz rögzíti.) Arra gondoltam, hogy megragasztom pillanatragasztóval, mert annyira azért nem súlyos..vagy tudtuk ajánlani valami másik lehetőséget? Csere?)
-
PR0JECTNR56
addikt
Klassz cikk, öröm volt olvasni.
-
fi:zi'k
nagyúr
Jó kis projekt lett. Grat hozzá!
-
Slownz
senior tag
Nekem is a kezem ügyébe került egy olyan, akinek egy kárpitos gyártott hozzá fejpántot, teljesen vállalható volt
Mellesleg látszik a képen, hogy a tiednek szép új fülpárnája van
Látom közben te is szerkesztettél: Szerintem a HD650 árából ki lehetett volna hozni egy jó DIY kábelt, de részletkérdés.
A csiszolópapíros megoldás megmozgatta a fantáziám, ha lesz legközelebb kipróbálom. -
Tomi_Sci
őstag
Nekem most ilyen fejpántom van: [link]
Kb. két perce készült telefonnal, de azért szerintem látható.
3 réteg fekete bőr, a középső réteg ki van vágva, és vékony szivacs van benne. Nagyon kényelmes
A fém csészéket mattra csiszoltam 2000-es papírral, a párnák újak, a kábel pedig HD650. Ja és a rácsok előtt van gyári szivacskorong, hangot egy kicsit csillapítja de a kényelem sokkal jobb. -
Egy eltört AKG a közelemben van valahol ,de akkor nem hagyom kidobni / nem az enyém ,de ezek után lehet a javítását bevállalom
-
Xmodule
őstag
Jó kis fejes. Nekem is ilyen van csak nekem K240 studio kiadas. Nagyon baba a hanzás is bár van hogy 5-6 ora utan mar kezdi nyomni a füelemet fejemet. De amugy a hangzás tökeletes. Napi szinten hasznalom, imadom
-
Slownz
senior tag
Tényleg ennyibe kerül a fülpárna, valós adatokat adtam meg
Egyébként meg nagyban befolyással van a hangra a fülpárna, így jobb meghagyni az eredetit, amennyiben jó állapotban van. Viszont a cikkben is írtam, hogy ez legtöbbször nem teljesül, olyankor én is beruháztam egy újra. -
wody21
tag
Azt a mindenit, mind Sextett tulaj, gyorsan kezdem is az olvasgatást
-
SentryGun
aktív tag
Ha tényleg ilyen olcsón kijött volna egy új fülpárna a hazai forgalmazótól, akkor én lecseréltem volna azt is... Viszont mivel nálam állandóan a fejemen van a fejhallgató (koli), én még a velúron is elgondolkoztam volna.
Ettől függetlenül ügyes munka, teljesen újjá varázsolódott. Használd egészséggel még sokáig!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Windows 10
- Star Trek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest