Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hozzáteszem, még nem sokat játszottam (3 óra), mert 3 napja megvettem ezt és a Metro LL-ot, és ez utóbbit tolom (FANTASZTIKUS, csak erős vas kell hozzá), amúgy sem vagyok nagy játékos, alkalomadtán játszogatok. Eddig 3 órám van kb a játékban, mármint a Divinity-ben, a teljes tutorial-t végignyomtam + első városban vagyok és minden papírt elolvastam amit találtam. De ami eddig már tisztán lejött, ilyen kevés idő alatt, hogy ez egy igencsak szöszmötölős játék. Mindent el kell olvasni, hogy az ember egyáltalán tudja mit csinál. Ezen kívül - ezt a manualban olvastam - a játék a felderítést (mindenhova benézel, minden sarokba, hordóba...) nagyon jutalmazza, és szerintem enélkül tovább se lehet menni sokszor. Nekem a harcrendszer kristálytisztán érthető, le vannak írva az alapok, maga a lényeg a manualban, de anélkül is látható mi miért történik. Persze amit írsz, hogy pontosan miért van az hogy egy adott ellenfél "soron kívül" is tud ütni, az nyilván egy olyan skill/stat-nak köszönhető amit azonnal nem tudok. De durva is lenne pár óra után mindent érteni, ha csak az ember a karakter kb. 100 tulajdonságára néz, ez lehetetlen. Nagyon lényeges eleme a játéknak hogy a tereptárgyakat és a skilleket úgy kell kombinálni hogy azok segítsék a győzelmet. Pl. vizes hordót szétlőni, utána villámmal megszórni az ellent, ez nagy bónuszt ad a sebzéshez, stb....
Nekem az hogy real-time a kalandozás + körökre osztott a harc, az irtóra bejön, ahogy írod, ez teljesen ízlés kérdése. Talán ez onnan fakad hogy az egyik kedvenc játékom a HoMM és a King's Bounty. Szerintem telibe találták, csak úgy mint ahogy a grafika/zene/hangulat is nagyon rendben van.
Én ezzel a játékkal sokat fogok szöszmötölni, de az tuti, hogy még kell jópár / sok óra hogy átlássam teljesen. Egyben biztos vagyok, hogy mindent fel kell fedezni, itt nem lehet rohanni.

Egyetlen dologgal egyetértek, vagyis én is így látom: jelenleg(!) úgy érzem, ahhoz képest, milyen sok tulajdonsága van a karakternek, és nem túl gyors a szintlépés, túl kevés az az 1-1 pont ami szintlépésenként elosztható. Ez nyilván jól át van gondolva, erről is végleges véleményt majd 10+ óra múlva tudok alkotni. Egyelőre így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs