Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Biztos van megoldás, csak az a helyzet, hogy ennek a harcrendszernek a logikáját egyáltalán nem értem. Ráadásul a karakterkészítés sem olyan, mint rendes RPG-ben, még a tulajdonságpontjaidat sem oszthatod el. Nem tudom. Én úgy képzeltem el, mint a Baldur's Gate vagy Dragon Age: Origins esetén, hogy valósidejű, mégis megállítható küzdelem lesz, ahol rendes partit alkotva verjük szét az ellent. Ennyire nem vagyok hardcore RPG-s, hogy a régi táblás játékokhoz hasonlóan lépésenként taktikázzak. Nem sakkozni akarok, hanem kalandozni, a fenébe is...

Nekem így nem megy, hogy vagyunk hárman, ráadásul az első csapat zombi felaprít, mert kapásból hatan esnek nekünk (Lásd a képen), plusz még ennek a hülye rendszernek köszönhetően épp azokat nem tudom támadni, akik taktikailag a legnagyobb fenyegetést jelentik, mert nincs elég AP arra, hogy ellőjek odáig. Ők bezzeg eltalálnak, ráadásul folyamatosan mentik el az AP-t, mert érdekes módon mindig marad nekik tartalék. Ők kétszer-háromszor tüzelnek, plusz tolják a buffokat, én meg egy lövést/ütést leadok és már semmit nem tudok csinálni, mert elfogyott az AP-m. Ez az egész rendszer úgy szar, ahogy van. Ehhez nincs megfelelő idegrendszerem.

Szóval ennyi. Ez nem az én stílusom. Egy-két ellenfélnél oké, mert mi is annyian vagyunk. Addig nem is volt probléma. De ha kétszer annyian támadnak ránk, a körökre osztott rendszer miatt nem tudok mit csinálni. Pedig amúgy a történet jó, a küldetések jók, minden jó, csak ez a mocskos sakkozás idegel fel. Úgyhogy részemről végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TP-LINK routerek
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest